5.0
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play Infinity drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 34,95 € 0.00 € 34.95Kopen
Intertoys7.0 € 4,50 € 4.50 Kopen
Gadgethouse.nl7.0 € 29,99 € 29.99Kopen
Bart Smit1.0 € 37,98 € 2.99 € 34.99Kopen

Informatie over Gear2Play Infinity drone

De Gear2Play Infinity drone is een stoere quadcopter die ready to fly geleverd wordt. De drone beschikt over een 4-kanaals besturing besturing en een speciale gyrotor voor extra stabiliteit.

Vliegen

De Gear2Play Infinity drone beschikt over een speciale gyro waardoor de drone stabiel in de lucht vliegt. Het is ook mogelijk om met de Gear2Play Infinity drone 360 graden loopings te maken.

Vliegtijd

Met de Gear2Play Infinity drone heb je ongeveer 10 minuten vliegplezier op één accu. Een lege accu is binnen een uur weer volledig opgeladen. Wil je toch wat langer vliegen dan 10 minuten, dan wordt aangeraden om extra accu's aan te schaffen.

Remote controller

De Gear2Play Infinity drone wordt ready to fly geleverd wat betekend dat er standaard een remote controller in de doos zit. Deze remote controller van Gear2Play zorgt ervoor dat jij de volledige controle van de drone in handen krijgt en tevens vette trucs kunt uitvoeren in de lucht. De remote controller wordt gevoed door 6 AA batterijen.

Camera

De Gear2Play Infinity drone wordt geleverd zonder camera en is puur voor het vliegplezier gemaakt. Hierdoor heb je langer vliegplezier op een accu omdat de drone tijdens de vlucht minder stroom verbruikt.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close