4.8
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling4.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play Galaxy drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 39,00 € 0.00 € 39.00Kopen
Intertoys7.0 € 4,50 € 4.50 Kopen

Informatie over Gear2Play Galaxy drone

De Gear2Play Galaxy is een ready to fly quadcopter voor jong en oud. De drone beschikt over LED verlichting en is in staat om 360 graden loopings uit te voeren. Met de speciale propeller beschermers vlieg je ook veilig indoor met de Gear2Play Galaxy drone.

Vliegen

De Gear2Play Galaxy drone is makkelijk te besturen met de meegeleverde remote controller. Met een druk op de knop voor je vette 3D stunts uit en maak je indruk op je vrienden. De drone heeft 4 propellers en motoren en wordt gestabiliseerd door een ingebouwde gyro.

Vliegtijd

Met de Gear2Play Galaxy drone haal je een vliegtijd van ongeveer 8 minuten op slechts één accu van 380 mAh. Het opladen van een lege accu gaat via de meegeleverde USB kabel en duurt ongeveer een uur. Voor een langere vliegtijd is het dus raadzaam om extra accu's aan te schaffen.

Remote controller

De Gear2Play Galaxy drone wordt standaard geleverd met een remote controller. Deze wordt gevoed door 6 AA batterijen (niet meegeleverd). De remote controller beschikt over vele handige knoppen die het vliegen met de drone een stuk makkelijker maakt. Zo maak je bijvoorbeeld vette loopings in de lucht.

Camera

De drone is niet voorzien van een camera. Hierdoor heb je langer vliegplezier en kun je je volledig focussen op het uitvoeren van vette manoeuvres.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close