4.3
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling4.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play Discovery drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 29,00 € 0.00 € 29.00Kopen
Intertoys7.0 € 29,49 € 4.50 € 24.99Kopen
Bart Smit1.0 € 27,98 € 2.99 € 24.99Kopen

Informatie over Gear2Play Discovery drone

De Gear2Play Discovery drone is leuk voor jong en oud. De quadcopter is ready to fly en is makkelijk te besturen. De drone is zeer klein en daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen. Ook beschikt de drone over een propeller beschermer waardoor de drone weinig tot geen schade aanricht bij een crash.

Vliegen

De Gear2Play Discovery drone is een type nano drone. Hij is zeer compact en makkelijk te besturen. Met de drone voer je gemakkelijk vette loopings en 3D stunts uit.

Vliegtijd

Met de Gear2Play Discovery drone haal je een vliegtijd van ongeveer 10 minuten op slechts één accu. Dit is een lange vliegtijd voor drones in zijn klasse. Dit komt voornamelijk omdat de drone puur gemaakt is voor het vliegplezier en is daarom ook niet uitgerust met een camera.

Remote controller

De Gear2Play Discovery drone wordt standaard geleverd met een remote controller. Deze wordt gevoed door 2 AAA batterijen (niet meegeleverd). De remote controller is zeer compact en past dus net als de drone makkelijk in je rugtas.

Camera

De drone is niet voorzien van een camera. Hierdoor heb je langer vliegplezier en kun je je volledig focussen op het uitvoeren van vette manoeuvres.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close