5.0
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play Condor drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 99,00 € 0.00 € 99.00Kopen
Intertoys7.0 € 4,50 € 4.50 Kopen
Gadgethouse.nl7.0 € 83,99 € 83.99Kopen
Wehkamp6.0 € 83,45 € 5.95 € 77.50Kopen
Bart Smit1.0 € 82,98 € 2.99 € 79.99Kopen

Informatie over Gear2Play Condor drone

De Gear2Play Condor drone is een ready-to-fly quadcopter met camera. Met de speciale gyro blijf je met de Condor drone makkelijk op een vaste plek in de lucht hangen waardoor je scherpe opnames kunt maken.

Vliegen

De Gear2Play Condor drone is ready-to-fly en kan dus meteen worden gevlogen. De besturing gaat via de meegeleverde Gear2Play remote controller. Via deze controller voer je gemakkelijk te gekke stunts uit met de drone. Dankzij de headless-functie hoef je geen rekening te houden met de voorkant van de drone en maakt het vliegen ermee dus zeer gemakkelijk.

Return to home

Naast de headless modus en de speelfuncties beschikt de Gear2Play Condor drone ook over een 'auto return' knop. Deze zorgt ervoor dat de drone met slechts één druk op de knop automatisch terug vliegt naar het punt waar hij is opgestegen.

Vliegmodi

De drone is geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren dronepiloten. De quadcopter beschikt namelijk over drie verschillende vliegmodi die allen staan voor een bepaalde moeilijkheidsgraad. Het uitvoeren van flips gaat in de moeilijkste modus. In de modus voor beginners vliegt de drone rustig en reageert minder snel op bewegingen. Hierdoor weet je zeker dat je de controle over de drone niet snel kwijt raakt.

Camera

De Gear2Play Condor drone is uitgerust met een 0,3 megapixel camera waarmee je zowel foto's als video's kunt maken. De drone beschikt daarnaast over een speciale gyro waardoor de drone op een vast punt in de lucht kan blijven zweven. Deze stabiliteit verbetert de kwaliteit van de luchtopnames. De opnames worden opgeslagen op een MicroSD geheugenkaart. Bij de drone wordt een geheugenkaart van 2GB bijgeleverd.

Accy en vliegtijd

De drone beschikt over een 7.4V LiPo accu met een capaciteit van 1300mAh. Met deze accu haal je een vliegtijd van ongeveer 8 minuten. Om de accu weer volledig op te laden moet je 150 minuten wachten. Voor een langer vliegplezier is het raadzaam om extra accu's aan te schaffen. Let wel op dat je de drone niet meteen gaat vliegen wanneer de accu volledig is opgeladen. Wacht altijd tot de accu afgekoeld is.

Gear2Play

De drone is geschikt voor zowel indoor als outdoor vluchten. Met de speciale propeller beschermers wordt de veiligheid vergroot. De Gear2Play remote controller wordt gevoed door 4 AA batterijen en heeft een bereik van 30 meter tot de drone.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close