7.0
MerkFlysight
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Flysight F350 Combo

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 649,00 € 0.00 € 649.00Kopen

Informatie over Flysight F350 Combo

De Flysight F350 Combo is een Ready To Fly quadcopter die standaard geleverd wordt met camera en gimbal. Het onbemande vliegtuigje is zeer robuust en wordt gekenmerkt door de mat zwarte look en oranje striping. De drone is makkelijk te besturen door de ingebouwde GPS module.

Flysight F350 Combo

Met de Flysight F350 maak je mooie opnames en vlieg je veilig. Door de ingebouwde GPS onthoud de drone waar hij is opgestegen zodat hij altijd terug kan vliegen naar het startpunt in geval van een storing of wanneer jij wilt dat hij terug komt.

Camera

De Flysight F350 Combo wordt standaard geleverd met een GoPro achtige actiecamera. Deze filmt in een FullHD 1080p resolutie. De beelden van de camera kunnen direct bekeken worden op je mobiele telefoon, smartphone of op de Flysight monitor. Deze drone wordt namelijk standaard geleverd met de Flysight Black Pearl RC801. Dit 7 inch LCD scherm heeft een resolutie van 1024x600.

Remote Controller

In het pakket van de Flysight F350 Combo vind je ook een geavanceerde Remote Controller. De Flysight FS-16 geeft je de volledige controle over de drone. Daarnaast is de Flysight Black Pearl monitor makkelijk te bevestigen op de afstandsbediening.

Accu

Met de Flysight F350 Combo heb je genoeg tijd om mooie opnames te maken. De meegeleverde 11.1V 3600mAh accu is goed voor ruim 15 minuten vliegtijd. De accu is netjes weg gewerkt in de drone zodat er geen losse kabels zichtbaar zijn.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close