7.4
MerkEachine
TypeQuadcopter
Vliegtijd14 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.4(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Eachine Racer 250

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 349,00 € 0.00 € 349.00Kopen

Informatie over Eachine Racer 250

Eachine Racer 250 is een scherpgeprijsde 250-sized FPV racer met ingebouwde HD camera. De uitgebreide RTF-versie wordt geleverd inclusief Remote Controller met 7 inch display.

Eachine Racer 250

De Eachine Racer 250 heeft een compact frame uitgevoerd in het populaire 250 mm-formaat. 250 mm is het diagonaal tussen de uiterste motoren, oftewel de afstand van de motor rechtsvoor tot de motor linksachter.

Aircraft

Ondanks de geringe afmetingen en een gewicht van slechts 400 gram (zonder batterij), zit de drone vol met geavanceerde techniek. De drone is standaard uitgerust met ingebouwde HD camera en 5.8Ghz video transmitter.

Koplampen

Aan de voorzijde is de Eachine Racer 250 uitgerust met 2 felle 3W koplampen. Dankzij de koplampen wordt met name in donkere ruimtes het zicht aanzienlijk verbeterd.

Achterlampen

Aan de achterzijde is de Eachine Racer 250 voorzien van een strip met gekleurde LED verlichting. De verlichting is in te stellen in 7 verschillende kleuren. Op deze manier kun je tijdens races altijd een unieke kleur kiezen zodat je quad te herkennen is.

Flight Controller

De Eachine Racer 250 is uitgerust met een CC3D Flight Controller. Dankzij dit open-source systeem kunnen gevorderde piloten alle vluchtparameters naar wens aanpassen.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige 2204 2300KV motor. Dankzij de Simonk 12A ESC's reageren de motoren direct op iedere opdracht.

Propellers

Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De 5030 propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu en vliegtijd

De Eachine Racer 250 wordt geleverd inclusief twee oplaadbare 11.1V 1500mAh 25C 3S LiPo accu's. Een opgeladen accu geeft je onder de juiste omstandigheden 10 tot 14 minuten vliegtijd. Met de twee accu's heb je dus meteen een klein half uurtje vliegplezier!

Oplader

De Eachine Racer 250 wordt geleverd inclusief B3AC balance acculader om de accu van de drone op te laden. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Deze uitgebreide Ready To Fly-versie Eachine Racer 250 wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen.

7 inch LCD monitor

De afstandsbediening is voorzien van 7 inch LCD monitor zodat je de vlucht in First Person View (FPV) meekijken. De monitor is voorzien van een ingebouwde 32-kanaals ontvanger zodat het videosignaal opgevangen wordt en wordt weergegeven op de monitor.

Camera

De drone is uitgerust met een 1000TVL HD camera. De camera is mooi verpakt in het frame, precies tussen de twee koplampen. De kijkhoek van de camera is aan te passen door de schroeven los- of vast te draaien.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Dankzij de ingebouwde 5.8Ghz video transmitter kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via 7 inch LCD monitor zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

OSD

De Eachine Racer 250 beschikt over On Screen Display (OSD)-technologie. Hierdoor kun je op de monitor vluchtgegegevens bekijken, waaronder het niveau van de accu.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close