7.2
MerkEachine
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Eachine Falcon 250

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 249,00 € 0.00 € 249.00Kopen

Informatie over Eachine Falcon 250

Eachine Falcon 250 is een quadcopter ontworpen voor FPV droneracing. De race quad is voorzien van een ingebouwde 700TVL HD camera en 5.8Ghz video transmitter. De Ready To Fly (RTF)-versie wordt geleverd inclusief FlySky i6 Remote Controller.

Eachine Falcon 250

Eachine Falcon 250 is een scherpgeprijsde quadcopter met opvallende kwaliteiten. Het frame heeft een robuuste constructie geoptimaliseerd voor droneracing. Volgens de fabrikant haalt de Falcon 250 snelheden tot wel 150 kilometer per uur.

250-sized

Zoals de naam al doet vermoeden is de Falcon 250 een 250-sized quadcopter. Dit betekent dat de diagonale afstand tussen de motor rechtsvoor en motor linksachter 250 mm bedraagt. Binnen FPV racing is het 250 formaat zeer populair. Een 250 mm quad is een compact formaat waardoor de drone zeer wendbaar is, maar groot genoeg om hoge snelheden te halen.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creëren ook een schitterende visuele ervaring. Dankzij de tweekleurige LED verlichting kun je precies zien wat de voor- en achterkant van de drone is.

Flight Controller

De Eachine Racer 250 is uitgerust met een CC3D Flight Controller. Dankzij dit open-source systeem kunnen gevorderde piloten alle vluchtparameters naar wens aanpassen.

Motoren

De Eachine Falcon 250 is uitgerust met 4 krachtige 2204 motoren. De motoren zijn voorzien van kunstof beschermkapjes waardoor de motoren beter zijn beschermd tijdens een crash.

ESC

Dankzij de 20A ESC's reageren de motoren razend snel op iedere opdracht. De ESC stoppen automatisch wanneer één van de motoren geblokkeerd wordt. Mocht de Eachine Falcon 250 dus met zijn propellers tegen een obstakel aankomen dan blokkeren de ESC's automatisch de overige motoren ter bescherming tijdens een crash.

Propeller

Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren. De Falcon 250 is geschikt voor 5 - 6 inch propellers.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu

De Eachine Falcon 250 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3S 11.1V 1500mAh 25C LiPo accu. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via het stroomnet. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Eachine Falcon 250 wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen (exclusief).

Camera

De Eachine Falcon 250 is uitgerust met een 700TVL HD camera. De camera is voorzien van een 120 graden groothoeklens. De kijkhoek van de camera is naar wens aan te passen voor een optimaal zicht.

FPV

De Eachine Falcon 250 drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via de ingebouwde 5.8Ghz video transmitter zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4Ghz frequenties van de Remote Controller.

Opbergtas

De Eachine Falcon 250 drone wordt geleverd inclusief originele opbergtas. Dankzij deze opbergtas kun je de Falcon 250 altijd stofvrij opbergen en eenvoudig transporteren.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close