7.1
MerkEachine
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.1(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Eachine E013

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 59,00 € 0.00 € 59.00Kopen

Informatie over Eachine E013

De Eachine E013 is een kleine drone met 5,8 GHz First Person View (FPV) camera. Dankzij deze handige camera kijk je live mee met je drone terwijl je vliegt. Dankzij de 5,8 Ghz verbinding heb je nauwelijks vertraging zoals bij drones met een WiFi verbinding. Dit maakt de drone uitermate geschikt voor indoor races.

Eachine E013

De Eachine E013 is een ready to fly drone en wordt standaard geleverd inclusief remote controller. De drone is een ideale indoor drone dankzij de beschermende rand. Hierdoor blijft de drone ook na een kleine botsing gewoon door vliegen. De Eachine E013 heeft een afmeting van 8.35 bij 8.35 centimeter en is dus zeer compact.

Vliegmodi

Dankzij de handige vliegmodi wordt vliegen met de Eachine E013 een koud kunstje. De drone beschikt over een Altitude Hold waarmee hij stabiel op een vaste hoogte blijft hangen. Daarnaast is de snelheid in 3 verschillende standen te regelen waardoor de drone geschikt is voor zowel beginners als de meer ervaren dronepiloten. Dankzij de Headless Modus van de drone hoef je geen rekening te houden met de oriƫntatie en vliegt de drone altijd de gewenste kant op. Ook maak je eenvoudig 360 graden flips met de Eachine E013.

Camera

De Eachine E013 is voorzien van een 1000TVL 1/3 CMOS FPV camera. Deze camera zendt zijn videosignaal uit via de 5.8 GHz frequentie. Hierdoor is het beeld op te vangen met alle 5.8 GHz videobrillen en FPV schermen. Het beeld van de camera kan in een lagere kwaliteit op afstand weer gegeven dan de meeste WiFi camera's. Echter is het bereik veel sterker en is er nauwelijks een beeldvertraging.

Remote controller

De Eachine E013 wordt geleverd inclusief remote controller. De stroomvoorziening van de remote controller komt van 2 AA batterijen die apart aangekocht dienen te worden. Het bereik tussen de 2.4 Ghz remote controller en de drone bedraagt zo'n 30 meter.

Accu en vliegtijd

De vliegtijd van de Eachine E013 bedraagt zo'n 5 minuten. Deze vliegtijd haal je dankzij de 7.4V 200mAh LiPo accu. De accu laadt je in 30 tot 50 minuten weer volledig op. De accu is snel verwisselbaar en daarom wordt geadviseerd meerdere accu's aan te schaffen om zo de maximale vliegtijd en vliegplezier te verlengen.

Tiny Whoop

De Eachine E013 is een drone waarmee je mee kan doen aan de bekende Tiny Whoop rage. Zet een parcours op in je huis en race tegen je vrienden.

Conclusie

De Eachine E013 is een leuke beginnersdrone en leert je hoe je moet vliegen. Via de FPV functie kijk je live mee alsof je aan boort zit van de drone. Daarnaast is de drone veilig indoor te vliegen en kan je een leuk indoor parcours in je eigen huis vliegen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close