6.5
MerkEachine
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Eachine E012HW

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 49,00 € 0.00 € 49.00Kopen

Informatie over Eachine E012HW

De Eachine E012HW is een kleine drone met First Person View (FPV) camera. Door middel van een WiFi verbinding en een smartphone applicatie, kijk je live mee door de camera van de drone. Zo zit je aan boord van de cockpit en vlieg je mee met de drone.

Eachine E012HW

De Eachine E012HW is een ready to fly drone en wordt dan ook geleverd inclusief remote controller. De drone is eenvoudig te besturen. Dankzij de beschermende rand kan de drone tegen een stootje. De drone heeft een afmeting van 6.5 x 6.5 centimeter en is dus zeer compact.

Vliegmodi

Dankzij de handige vliegmodi wordt vliegen met de Eachine E012HW een koud kunstje. De drone beschikt over een Altitude Hold waarmee hij stabiel op een vaste hoogte blijft hangen. Daarnaast is de snelheid in 3 verschillende standen te regelen waardoor de drone geschikt is voor zowel beginners als de meer ervaren dronepiloten. Dankzij de headless modus van de drone hoef je geen rekening te houden met de oriƫntatie en vliegt de drone altijd de gewenste kant op. Ook maak je eenvoudig 360 graden flips met de Eachine E012HW.

Camera

De Eachine E012HW is voorzien van een 0.3 megapixel camera. Dit is een First Person View (FPV) camera waardoor je van afstand live mee kunt kijken. Deze camera is eenvoudig te verbinden met je smartphone via een WiFi verbinding.

Remote controller

De Eachine E012HW wordt geleverd inclusief remote controller. Deze remote controller is voorzien van een speciale houder om je smartphone in te bevestigen. De stroomvoorziening van de remote controller komt van 2 AA batterijen die apart aangekocht dienen te worden. Het bereik tussen de 2.4 Ghz remote controller en de drone bedraagt zo'n 30 meter.

Accu en vliegtijd

De vliegtijd van de Eachine E012HW bedraagt zo'n 5 minuten. Deze vliegtijd haal je dankzij de 3.7V 200mAh LiPo accu. De accu laadt je in 30 tot 50 minuten weer volledig op. De accu is snel verwisselbaar en daarom wordt geadviseerd meerdere accu's aan te schaffen om zo de maximale vliegtijd en vliegplezier te verlengen.

Conclusie

De Eachine E012HW is een leuke beginnersdrone en leert je hoe je moet vliegen. Via de FPV functie kijk je live mee alsof je aan boort zit van de drone. Daarnaast is de drone veilig indoor te vliegen en kan je een leuk indoor parcours in je eigen huis vliegen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close