7.9
MerkDJI
TypeHexacopter
Vliegtijd20 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.9(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Spreading Wings S800 EVO

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Spreading Wings S800 EVO

De DJI Spreading Wings S800 EVO is een nieuwe generatie multicopter ontwikkeld voor professionele luchtfotografie. Het intrekbaar landingsgestel is één van de unieke kenmerken van dit DJI hoogstandje. De S800 EVO is een ART hexacopter platform voor de professionele en veeleisende luchtfotograaf.

Kenmerken DJI Spreading Wings S800 EVO

• New Generation hexacopter platform • Versterkt en stijf frame structuur • High Performance Power systeem • Intrekbaar landingsgestel • Voor professionele markt • Niet vliegklaar bij aankoop dji-spreading-wings-s800-evo-hexacopter-drone

DJI Spreading Wings S800 EVO

DJI Spreading Wings S800 EVO is de opvolger van de S800. De Spreading Wings S800 EVO beschikt over een inklapbaar landingsgestel en kan hierdoor nog beter manoeuvreren. Ook beschikt de EVO over een versterkt frame en verbeterd elektronisch systeem waardoor de DJI Spreading Wings S800 EVO een uitstekende keuze is voor commerciële en professionele gebruikers.

Indrukwekkende vliegprestaties

In combinatie met DJI's WooKong-M flight control system beschikt de DJI Spreading Wings S800 EVO over uitstekende vliegprestaties_ Supersnel vliegen, uitstekend manoeuvreren en stabiel zweven. Het is geen verrassing dat de DJI Spreading Wings S800 EVO veel gebruikt wordt in diverse commerciële sectoren waar gebruik wordt gemaakt van onbemande vliegtuigen. dji-spreading-wings-s800-evo-hexacopter-vliegen

Intrekbaar landingsgestel

Eén van de geweldige features van de DJI Spreading Wings S800 EVO is het intrekbaar landingsgestel. Niet alleen oogt dit fantastisch, maar door het intrekbaar landingsgestel kan de DJI Spreading Wings S800 EVO nog beter manoeuvreren. Na het intrekken van het landingsgestel transformeert het toestel in een gestroomlijnde ufo waarvoor letterlijk geldt "the sky is the limit".

Circuit-geïntegreerd frame

Alle bedrading, schakelingen en elektronische componenten zijn vernuftig geïntegreerd in het frame. Dit voorkomt niet alleen de kans op minder storingen, maar zorgt ook voor een snelle montage.

Verbeterd frame

Het frame van de S800 EVO heeft een vernieuwd en versterkt design. Het frame is uitgerust met een high performance Vibration Absorber Kit. Dankzij dit innovatieve dempingsysteem kan de hexacopter worden gemonteerd zonder gebruik van extra frames en/of dempers. In navolging van zijn voorganger heeft het centrum-frame van de S800 EVO nog meer ruimte om additionele apparaten te installeren.

Installatie

Na aankoop dient u het DJI Spreading Wings S800 EVO hexocopter platform zelf af te monteren voordat uw vliegavontuur kan beginnen. Onderdelen, gereedschap en handleiding worden standaard door DJI meegeleverd. Ondanks het feit dat de installatie een stuk uitvoerig is dan de standaard Phantom-modellen, hoeft u zeker geen techneut te zijn om dit klusje te klaren. Let op_ DJI Spreading Wings S800 EVO is een ARF drone - Almost Ready to Fly - , wat betekent dat de drone niet vliegklaar wordt geleverd. U kunt de S800 EVO naar eigen voorkeur kunt uitbreiden.

Gewicht

Het totale gewicht van de DJI Spreading Wings S800 (inclusief accu, exclusief camera) bedraagt 3.7 kilogram. Het draagvermogen van de DJI Spreading Wings S800 bedraagt maar liefst 6 tot 8 kilogram. dji-spreading-wings-s800-evo-hexacopter-motoren-propellers

Helikopter armen

De DJI Spreading Wings S800 EVO heeft 6 innovatieve helikopterarmen. Alle armen zijn voorzien van Silicone Rubber (SR) bedrading. Deze geïntegreerde technologie resulteert in een strak design, minder kans op storingen en zeer eenvoudige montage. De armen zijn voorzien van een uniek sluitmechanisme waardoor de armen naadloos in het frame worden geklikt. Alle helikopterarmen (en bijhorende frame connectoren) zijn voorzien van duidelijke iconen zodat installatie kinderspel is.

LED verlichting

De helikopterarmen van de DJI Spreading Wings S800 EVO zijn voorzien van geïntegreerde LED indicatoren. Dankzij deze LED verlichting kan de piloot eenvoudig de voor- en achterkant van het toestel bepalen.

Borstelloze motoren

Iedere helikopterarm is voorzien van een high-performance motor om de propellers aan te drijven. DJI's borstelloze motor is speciaal ontworpen voor indrukwekkende prestaties en vermindering van het geluid en trillingen. De motoren van de DJI drone zijn zeer eenvoudig te onderhouden waardoor de levensduur van de motoren aanzienlijk verlengd wordt.

Opvouwbare propellers

De DJI Spreading Wings S800 EVO is uitgerust met opvouwbare propellers. Doordat de propellers inklapbaar zijn, is de S800 EVO nog beter te transporteren. De propellers zijn tevens speciaal ontworpen voor een hoge efficiëntie ten aanzien van het motorverbruik.

Accu

De motoren van de DJI Spreading Wings S800 EVO worden gevoed door een oplaadbare 6S LiPo (10000mAh~15000mAh) accu. Een volle accu resulteert in ongeveer 20 minuten vliegplezier met een vertrekgewicht van 6.7 kilogram. De accu is eenvoudig te wisselen waardoor de hexacopter binnen enkele seconden weer in de lucht is! Let op_ de DJI Spreading Wings S800 wordt standaard geleverd exclusief accu. dji-spreading-wings-s800-evo-wookong-m-support

WooKong-M support

Het frame van de DJI Spreading Wings S800 EVO is voorgeprepareerd voor het DJI WooKong-M flight system. DJI Wookong M is een compleet flight systeem voor alle multirotor platforms voor commerciële en industriële toepassingen.

Afstandsbediening

DJI Spreading Wings S800 EVO wordt standaard geleverd zonder afstandsbediening. Net zoals het flight system dient u zelf over een afstandsbediening te beschikken (of een afstandsbediening aan te schaffen) alvorens u kunt vliegen met de DJI Spreading Wings S800 EVO. De keus voor een bepaalde afstandsbediening is afhankelijk van uw budget en wensen.

Camera

De DJI Spreading Wings S800 EVO wordt geleverd exclusief camera. In combinatie met de Zenmuse gimbal kunt u naar eigen wens de camera van uw keuze bevestigen.

Zenmuse gimbal

Een gimbal is een scharnierende steun die de rotatie van een object om een as mogelijk maakt. De Zenmuse gimbal is niet alleen het verbindingstuk tussen de camera en de DJI drone, maar zorgt er voor dat de camera altijd in dezelfde positie blijft ongeacht de bewegingen van het toestel.

Wat zit er in de doos?

• DJI Spreading Wings S800 EVO frame • 6 circuit-geïntegreerde helikopterarmen

Wat is nodig om te kunnen vliegen?

• WooKong-M flight system • 6s LiPo accu (10000mAh~15000mAh) • Afstandsbediening (zender-ontvanger)

Wat is nodig om video op te kunnen nemen?

• Zenmuse gimbal • Camera

DJI Spreading Wings S800 EVO video's

Conclusie

DJI Spreading Wings S800 EVO is een nieuw generatie hexacopter platform voor de professionele luchtfotograaf. Het intrekbaar landingsgestel van de Spreadings Wings S800 is één van de gaafste features die we ooit gezien hebben. Het oogt niet alleen fantastisch, maar geeft de drone een nog betere manoeuvreer mogelijkheden. Mocht het prijskaartje voor jou geen belemmering zijn, dan is de DJI Spreading Wings S800 EVO een drone waarvan je zeker geen spijt zult krijgen. Mocht je nog meer willen dan de S800 EVO, dan is de DJI Spreading Wings S1000 misschien een betere keuze voor je.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close