7.8
MerkDJI
TypeHexacopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Spreading Wings S800

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Spreading Wings S800

DJI Spreading Wings S800 is een multicopter voor de professionele gebruiker. In tegenstelling tot de Phantom-modellen - de serie quadcopters van DJI gericht op de consument - wordt de Spreading Wings S800 kaal geleverd (ARF), zodat het toestel geheel naar eigen wens en voorkeuren is uit te breiden.

Kenmerken DJI Spreading Wings S800

• Professioneel hexacopter platform • Circuit-geïntegreerd frame • Circuit-geïntegreerd helikopterarmen • Integratie ontwerp van ESC • High-Performance borstelloze motoren • Hoge efficiënte carbon fiber propellers • Snelle montage en demontage dji-spreading-wings-s800-hexacopter-drone

DJI Spreading Wings S800

DJI Spreading Wings S800 is een drone ontwikkeld voor professionele luchtfotografen en ervaren modelbouwvliegers. De DJI Spreading Wings S800 is een hexacopter aangezien de drone beschikt over 6 helikopters. Dankzij de 6 armen is de DJI Spreading Wings S800 zeer wendbaar wat resulteert in eindeloze nauwkeurigheid in luchtopnames.

Circuit-geïntegreerd frame

Alle bedrading, schakelingen en elektronische componenten zijn geïntegreerd in het frame. Dit voorkomt niet alleen de kans op minder storingen, maar zorgt ook voor een snelle montage.

Innovatief dempingssysteem

De DJI Spreading Wings S800 drone beschikt over een ingebouwd dempingsysteem. Danzij dit innovatieve dempingsysteem kan de hexacopter worden gemonteerd zonder gebruik van extra frames en/of dempers. dji-spreading-wings-s800-hexacopter-aircraft

Installatie

Na aankoop dient u de DJI Spreading Wings S800 drone zelf te monteren voordat uw vliegavontuur kan beginnen. Onderdelen, gereedschap en handleiding worden standaard door DJI meegeleverd. Ondanks het feit dat de installatie een stuk uitvoerig is dan de standaard DJI Phantom modellen, hoeft u zeker geen techneut te zijn om dit klusje te klaren.

Gewicht

Het totale gewicht van de DJI Spreading Wings S800 (inclusief accu, exclusief camera) bedraagt 2.6 kilogram. Het draagvermogen van de DJI Spreading Wings S800 bedraagt maar liefst 5 tot 7 kilogram. dji-spreading-wings-s800-hexacopter-propellers

Helikopter armen

De DJI Spreading Wings S800 heeft 6 innovatieve helikopterarmen. Alle bedradingen, ESC en LED indicatoren zijn naadloos verwerkt in het frame van iedere helikopterarm. Deze geïntegreerde technologie resulteert in een strak design, minder kans op storingen en zeer eenvoudige montage. De armen zijn voorzien van een uniek sluitmechanisme waardoor de armen naadloos in het frame worden geklikt. Alle helikopterarmen (en bijhorende frame connectoren) zijn voorzien van duidelijke iconen zodat installatie kinderspel is.

LED verlichting

De helikopterarmen van de DJI Spreading Wings S800 zijn voorzien van geïntegreerde LED indicatoren. Dankzij deze LED verlichting kan de piloot eenvoudig de voor- en achterkant van het toestel bepalen.

Borstelloze motoren

Iedere helikopterarm is voorzien van een high-performance motor om de propellers aan te drijven. DJI's borstelloze motor is speciaal ontworpen voor indrukwekkende prestaties en vermindering van het geluid en trillingen. De motoren van de DJI drone zijn zeer eenvoudig te onderhouden waardoor de levensduur van de motoren aanzienlijk verlengd wordt.

Propellers

De DJI Spreading Wings S800 is uitgerust met Carbon Fiber propellers. De propellers zijn speciaal ontworpen voor een hoge efficiëntie ten aanzien van het motorverbruik. Alle DJI propellers zijn strikt geselecteerd en vooraf getest op de gestelde balanseisen.

Accu

De motoren van de DJI Spreading Wings S800 worden aangedreven door een oplaadbare 6S LiPo (10000mAh~15000mAh) accu. Een volle accu resulteert in ongeveer 30 minuten vliegplezier zonder enige bagage en met een extra gewicht van ongeveer 1.2 kilogram betekent dit 16-22 minuten vliegplezier. De accu is eenvoudig te wisselen waardoor de hexacopter binnen enkele seconden weer in de lucht is! Let op: de DJI Spreading Wings S800 wordt geleverd exclusief accu. dji-spreading-wings-s800-hexacopter-wookong-m-support

WooKong-M support

Het frame van de DJI Spreading Wings S800 is voorgeprepareerd voor het DJI WooKong-M flight system. DJI Wookong M is een compleet flight systeem voor alle multirotor platforms voor commerciële en industriële toepassingen. Daar waar de Phantom drones (consumenten) het Naza-M vliegsysteem gebruiken, wordt Wookong-M gebruikt door professionals.

Afstandsbediening

DJI Spreading Wings S800 wordt standaard geleverd zonder afstandsbediening. Net zoals het flight system dient u zelf over een afstandsbediening te beschikken (of een afstandsbediening aan te schaffen) alvorens u kunt vliegen met de DJI Spreading Wings S800. De keus voor een bepaalde afstandsbediening is afhankelijk van uw budget en wensen.

Camera

De DJI Spreading Wings S800 wordt geleverd zonder camera. In combinatie met de Zenmuse gimbal kunt u naar eigen wens de camera van uw keuze bevestigen.

Zenmuse gimbal

Een gimbal is een scharnierende steun die de rotatie van een object om een as mogelijk maakt. De Zenmuse gimbal is niet alleen het verbindingstuk tussen de camera en de DJI drone, maar zorgt er voor dat de camera altijd in dezelfde positie blijft ongeacht de bewegingen van het toestel.

DJI opbergkoffer

Let op: in vele online video's wordt de DJI Spreading Wings S800 getoond in een aluminium opbergkoffer. Alleen pre-order klanten kregen een aluminium opbergcase, vanaf heden wordt de S800 geleverd in een kartonnen doos.

Wat zit er in de doos?

• DJI Spreading Wings S800 frame • 6 circuit-geïntegreerde helikopterarmen

Wat is nodig om te kunnen vliegen?

• WooKong-M flight system • 6s LiPo accu (10000mAh~15000mAh) • Afstandsbediening (zender-ontvanger)

Wat is nodig om video op te kunnen nemen?

• Zenmuse gimbal • Camera

DJI Spreading Wings S800 Video's

Conclusie

DJI Spreading Wings S800 is een uitstekende keuze voor de veeleisende luchtfotograaf. Het is geen wonder dat de Spreading Wings modellen van DJI erg populair zijn bij professionele gebruikers. Het hexacopter platform vormt een perfecte basis voor luchtfotografie van topniveau. Wil je nog meer dan de S800? Bekijk de DJI Spreading Wings S800 EVO.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close