8.0
MerkDJI
TypeOctocopter
Vliegtijd19 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Spreading Wings S1000

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Spreading Wings S1000

DJI Spreading Wings S1000 is een octocopter platform ontwikkeld voor de professionele markt. De Spreading Wings S1000 is het topmodel uit de Expert-serie van DJI. De S1000 beschikt over een ingenieus frame met een inklapbaar landingsgestel, inklapbare armen en opvouwbare propellers. De S1000 is zonder twijfel een uitstekende keuze voor de veeleisende gebruiker.

Kenmerken DJI Spreading Wings S1000

• Professionele Octocopter
• Veilig en stabiel
• Portable: gemakkelijk te vervoeren
• Lage Gimbal inbouwpositie
• Intrekbaar landingsgestel
• Circuit-geïntegreerd frame
• Zenmuse Z15-5D Gimbal
• Nieuwe dempend design
• Innovatief frame arm design dji-spreading-wings-s1000-octopter

DJI Spreading Wings S1000

DJI Spreading Wings S1000 is speciaal ontworpen voor professionele luchtfotografie van het hoogste niveau. De Spreading Wings S1000 is standaard uitgerust met een intrekbaar landingsgestel, uitklapbare helikopterarmen en opvouwbare propellers. Elk onderdeel van de S1000 is ontworpen met oog voor detail van de eisen van de professionele luchtfotograaf.

Octocopter

De DJI Spreading Wings S1000 wordt aangedreven door 8 helikopters. In vergelijking met DJI's S800 hexacopter beschikt de S1000 dus over 2 extra helikopters wat simpelweg resulteert in extra vermogen en draagkracht tot zijn 6-armige broertje.

Gewicht

De DJI Spreading Wings S1000 weegt ongeveer 4 kilogram en heeft een totaal maximaal draagvermogen van maar liefst 11 kilogram. dji-spreading-wings-s1000-landingsgestel

Intrekbaar landingsgestel

Net zoals de S800 EVO, beschikt de DJI Spreading Wings S1000 over een intrekbaar landingsgestel. Niet alleen oogt dit ontzettend futuristisch maar door het intrekbaar landingsgestel kan de DJI S1000 nog beter manoeuvreren. Na het intrekken van het landingsgestel transformeert het toestel in een gestroomlijnde ufo met oneindige manoeuvreer-technieken.

Verbeterd frame

De DJI Spreading Wings S1000 beschikt over een volledig vernieuwd en verbeterd frame. Het frame en de armen zijn gemaakt van koolstofvezel, waardoor een hoge stabiliteit en licht gewicht zijn gegarandeerd. Alle bekabeling is geïntegreerd in het frame waardoor storingen en loshangende draden tot het verleden behoren. Dankzij het innovatieve frame ontwerp in combinatie met het intrekbaar landingsgestel is de bewegingsvrijheid van de camera beter dan ooit te voren.

Betere demping

Het design van de S1000 is ontworpen met oog op een nog betere demping. De gimbal en accu zijn geplaatst op dezelfde beugel en tussen deze beugel en het frame zijn dempers geplaatst. Deze extra demping resulteert in aanzienlijk minder hoge frequentie trillingen wat resulteert in scherpere en heldere opnames. dji-spreading-wings-s1000-armen

Inklapbare helikopterarmen

In zijn categorie 'Professionele drones' is de DJI Spreading Wings S1000 uiterst portable. Dankzij de 8 inklapbare helikopterarmen en opvouwbare propellers is de S1000 - in tegenstelling tot de competitie - zeer makkelijk te vervoeren.

4114 Pro motor

Iedere arm van het frame heeft een ingebouwde 40A Electronic Speed Controller (ESC). Gecombineerd met een 4114 Pro motor (500W) en high performance 1552 Folding Propellers zorgt dit voor een uiterst krachtig en zeer betrouwbaar platform.

Almost Ready to Fly

Na aankoop dient u het DJI Spreading Wings S1000 octocopter platform zelf af te monteren voordat uw vliegavontuur kan beginnen. Onderdelen, gereedschap en handleiding worden standaard door DJI meegeleverd. Ondanks het feit dat de installatie een stuk uitvoerig is dan de standaard Phantom-modellen, hoeft u zeker geen techneut te zijn om dit klusje te klaren.

Accu

De motoren van de DJI Spreading Wings S1000 worden gevoed door een oplaadbare 6S LiPo 15000mAh accu. Een volle accu betekent ongeveer 15 minuten vliegplezier. De plaats van de accu is zo gekozen dat u de accu eenvoudig kunt wisselen. Let op: de DJI Spreading Wings S1000 wordt standaard geleverd exclusief accu. dji-spreading-wings-s1000-a2-flight-control

A2 Flight Control

Het frame van de DJI Spreading Wings S1000 is voorgeprepareerd voor het DJI A2 flight system. A2 is DJI's meest geavanceerde flight systeem, geschikt voor alle multirotor platforms voor commerciële en industriële toepassingen.

Afstandsbediening

DJI Spreading Wings S1000 wordt geleverd exclusief afstandsbediening. Net zoals het flight system dient u zelf over een afstandsbediening te beschikken (of een afstandsbediening aan te schaffen) alvorens u kunt vliegen met de DJI Spreading Wings S1000. Het type afstandsbediening is afhankelijk van uw budget en wensen. dji-spreading-wings-s1000-gimbal-camera

Camera

De DJI Spreading Wings S1000 wordt geleverd exclusief camera. In combinatie met de Zenmuse Z15-5D gimbal kunt u naar eigen wens de camera van uw voorkeur bevestigen.

Zenmuse Z15-5D gimbal

Een gimbal is een scharnierende steun die de rotatie van een object om een as mogelijk maakt. De Zenmuse gimbal is niet alleen het verbindingstuk tussen de camera en de DJI drone, maar zorgt er voor dat de camera altijd in dezelfde positie blijft ongeacht de bewegingen van het toestel. Het ontwerp van het frame gecombineerd met de intrekbare landingspoten zorgt ervoor dat de Zenmuse Z15-5D gimbal een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid heeft.

Wat zit er in de doos?

• DJI Spreading Wings S1000 octocopter

Wat is nodig om te kunnen vliegen?

• M2 flight system
• 6s LiPo 15000mAh accu
• Afstandsbediening (zender-ontvanger)

Wat is nodig om video op te kunnen nemen?

• Zenmuse Z15-5D gimbal
• Camera dji-spreading-wings-s1000-inhoud-doos

Video's

Conclusie

Tot op heden de mooiste multicopter platform waar wij mee gespeeld hebben. De DJI Spreading Wings S1000 beschikt over uitmuntende vliegkwaliteiten gecombineerd met een stukje hoogstaande techniek. De DJI Spreading Wings S1000 voldoet aan alle stoute dromen van de professionele luchtfotograaf, maar dat mag ook wel voor dat prijskaartje...

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close