4.0
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling4.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom FC40

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Phantom FC40

DJI Phantom FC40 is een voortreffelijke keuze voor beginners van luchtvideo- en fotografie. De DJI Phantom FC40 is een RTF quadcopter en wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening, smartphone-mount en HD-camera, waardoor u na aankoop direct kunt beginnen met het maken van luchtfoto's en luchtvideo's.

Kenmerken DJI Phantom FC40

• Vernieuwde 5.8Ghz afstandsbediening en ontvanger
• 2.4G WiFi camera met 720p/30fps HD Video
• 10x digital zoom functie
• Video en foto's maken tijdens de vlucht
• First Person View (FPV) en camera bediening via smartphone app dji-phantom-fc40-quadcopter-drone

DJI Phantom FC40

DJI Phantom FC40 is het goedkoopste maar zeer complete instapmodel uit de Phantom-serie. De DJI Phantom FC40 drone wordt standaard geleverd inclusief smart camera met 720p/30fps HD video. In tegenstelling tot zijn jongere broertje is de Phantom FC40 ook uitgerust met iOS or Android app control. Via een 2.4G Wi-Fi staat uw smartphone en/of tablet rechtstreeks in contact met de DJI drone. Tot een afstand van 100 meter kunt u alle beelden direct beleven op het scherm van uw smartphone en/of tablet.

DJI

Met meer dan 500 werknemers is DJI niet alleen één van de toonaangevende drones fabrikanten ter wereld, maar wereldwijd ook één van de grootste drones-gerelateerde bedrijven. DJI maakt drones voor zowel recreatief als commercieel gebruik.

Vliegklaar

De DJI Phantom FC40 is een drone geschikt voor de beginnende piloot en is volledig vliegklaar na aankoop. Voor gebruik dient u enkel de meegeleverde propellors te bevestigen, de LiPo accu op te laden en vier AA-batterijen in de afstandsbediening te plaatsen.

Vliegen

DJI Phantom FC40 is uitgerust met een geïntegreerd Flight Dynamics-systeem en Naza-M + GPS multi-rotor autopilot-systeem. Dankzij het Naza-M autopilot systeem kan een beginnende piloot eenvoudig indrukwekkende vliegprestaties neerzetten.

2 Flight Control-modi

De DJI Phantom FC40 drone beschikt over 2 Flight Control-modi: GPS Attitude en Attitude Control Mode. Piloten kunnen eenvoudig schakelen tussen deze twee modi om een nog betere vluchtervaring te bereiken.

Intelligent Orientation Control

Ook is de DJI Phantom uitgerust met een Intelligent Orientation Control-functie (IOC). Deze IOC-functie zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Dankzij de IOC-functie wordt de besturing van deze drone nog eenvoudiger wat simpelweg resulteert in nog betere vliegprestaties.

Aircraft

De maximale horizontale vliegsnelheid die de DJI Phantom FC40 kan bereiken bedraagt 10 m/s en de maximale verticale snelheid bedraagt 6 m/s. dji-phantom-fc40-quadcopter-vliegen

Accu

De DJI Phantom FC40 drone is standaard uitgerust met een 3S LiPo batterij met een capaciteit van 2200mAh. Deze oplaadbare LiPo accu weegt slechts 170 gram en het verwisselen van de accu is kinderspel. Dankzij de 3S LiPo batterij geniet de DJI Phantom drone van een vliegtijd van 15 minuten.

Accu leeg?

De DJI Phantom FC40 drone is uitgerust met een laag voltage beschermingssysteem. Dit systeem beschikt over 2 verschillende waarschuwingsniveau's. In het eerste waarschuwingsniveau brandt de rode LED indicator om de piloot te waarschuwen voor een lege accu. Tijdens het tweede waarschuwingsniveau zal de DJI Phantom FC40 drone automatisch landen zodat eventuele schade aan de DJI Phantom FC40 drone te voorkomen.

Afstandsbediening

De DJI Phantom FC40 drone wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA-batterijen. De communicatie tussen zender en ontvanger verloopt via de nieuwe 5.8GHz ISM frequentie. De maximale afstand die de drone verwijderd kan zijn van het basisstation bedraagt 1.000 meter.

First Person View

In tegenstelling tot zijn jongere broertje, is de DJI Phantom FC40 drone voorzien van een 2.4G Wi-Fi connectie. Dankzij deze WiFi-verbinding is de DJI Phantom FC40 drone in staat direct in verbinding te staan met de DJI FC40 app. De DJI FC40 app is gratis te downloaden en geschikt voor alle iOS (Apple) en Android devices, oftwel (bijna) alle smartphones en tablets. Via deze applicatie kan de piloot de FC40 camera op afstand bedienen, foto's en video maken en de gehele vlucht in 'First Person View' realtime meebeleven. dji-phantom-fc40-quadcopter-camera

Camera

De DJI Phantom FC40 drone wordt standaard geleverd met een FC40 camera. Deze camera is speciaal ontworpen voor de DJI Phantom FC40 drone en maakt opname in HD-kwaliteit (720p/30fps). De FC40 camera is tevens voorzien van 10x Digital Zoom, waardoor je haarscherp kunt inzoomen op objecten tijdens de vlucht.

Micro-SD

De FC40 camera is voorzien van een Micro-USB poort en Micro-SD card slot. Opnames kunnen dus rechtstreeks opgeslagen worden op een Micro-SD kaart. De camera wordt gevoed door de ingebouwde 700 mAh Li-on accu. Via eerdergenoemde Micro-USB poort kan de accu van de camera worden opgeladen.

Foto's

Naast video's kun je via de gratis DJI FC40 app ook foto's nemen tijdens de vlucht. Foto's kunnen ook rechtstreeks worden opgeslagen op uw mobile device.

GoPro support

Naast de standaard meegeleverde FC40 camera is de DJI Phantom FC40 drone ook geschikt voor andere camera's, bijvoorbeeld GoPro camera's. Afhankelijk van het type en/of merk kunt u additionele accessoires nodig hebben om de camera aan de camerabeugel te monteren.

LED verlichting

Elke arm van de DJI Phantom FC40 drone is voorzien van gekleurde LED-indicatoren (rood/groen). Deze LED verlichting zorgt voor een betere oriëntatie tijdens nachtelijke vluchten. dji-phantom-fc40-quadcopter-smartphone-app

Wat zit er in de doos?

• DJI Phantom FC40 Quadcopter
• 5.8GHz ISM afstandsbediening
• Smartphone mount voor afstandsbediening
• 3S Lipo Accu (11,1V 2200mAh)
• Acculader
• FC40 camera
• Camera-montagebeugel (GoPro support)
• Montage en dempingsrubbers
• 2 reserve rotorbladen

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close