9.0
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd30 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling9.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom 4 Advanced

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 1.399,00 € 0.00 € 1399.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 1.200,00 € 0.00 € 1200.00Kopen
Conrad7.0 € 1.304,97 € 0.00 € 1304.97Kopen
Cameranu.nl7.0 € 1.099,00 € 0.00 € 1099.00Kopen
DJI7.0 € 1.399,00 € 0.00 € 1399.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 1.299,00 € 0.00 € 1299.00Kopen

Informatie over DJI Phantom 4 Advanced

De DJI Phantom 4 Advanced is de middelste drone uit de Phantom 4 serie. De drone beschikt over ontwijkingssensoren aan de voorzijde van de drone. Daarnaast beschikt de drone over een hoogwaardige 4K camera die door middel van een gimbal wordt gestabiliseerd.

DJI Phantom 4 Advanced

De DJI Phantom 4 Advanced is een ready to fly drone, wat betekend dat alle benodigdheden om te vliegen standaard worden meegeleverd. De drone is geschikt voor indoor en outdoor vluchten. De drone weegt 1368 gram en heeft een diagonale doorsnede van 350 millimeter. De topsnelheid in sport-mode is maar liefst 72 kilometer per uur.

Vliegmodi

De DJI Phantom 4 Advanced beschikt over handige vliegmodi die het vliegen met de drone zeer eenvoudig maken. Zo is het mogelijk een route op de kaart te tekenen die de drone vervolgens vliegt. Ook kan de DJI Phantom 4 Advanced je volgen. Dit is handig wanneer je een stukje gaat hardlopen of fietsen en je wilt dit vastleggen. Dankzij de handige return-to-home functie vliegt de drone bij signaalverlies of een (bijna) lege accu automatisch terug naar het punt waar hij vertrok.

Sensoren

De DJI Phantom 4 Advanced is voorzien van ontwijkingssensoren aan de voorzijde van de drone. Dankzij twee camera's, die werken als een soort parkeersensoren, ziet de drone objecten en is hij in staat om deze te ontwijken. Aan de onderkant van de drone zitten twee sonar sensoren en ook twee camera's. Deze zorgen er beide voor dat de drone de afstand tot de grond weet en hierdoor zelf kan landen.

Camera

De DJI Phantom 4 Advanced is voorzien van een hoogwaardige 4K camera die voor stabiliteit is bevestigd in een gimbal. De camera is voorzien van een 1-inch 20-megapixel CMOS sensor. Het is de eerste camera van DJI die is voorzien van een mechanische sluiter. Dit voorkomt vervormingen die kunnen optreden bij het maken van opnames van snel bewegende onderwerpen of bij het vliegen op hoge snelheid. De camera filmt in een UltraHD 4K resolutie en doet dit met maar liefst 60 beelden per seconden. De beelden worden verwerkt met een bitrate van 100Mbps.

Remote controller

De remote controller waarmee de DJI Phantom 4 Advanced wordt bestuurd beschikt over de laatste versie van DJI's LightBridge technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat het videosignaal via het 2.4Ghz en 5.8Ghz verzonden kan worden. Hierdoor kies je als piloot altijd het beste signaal zodat je de minste kans hebt op storingen. Via de 2.4Ghz frequentie heb je binnen Europa een bereik van 3.5 kilometer. Vlieg je via het 5.8Ghz signaal dan heb je een bereik van 2 kilometer.

De remote controller zorgt ervoor dat jij de volledige controle over de drone hebt en tevens dat dit zo soepel mogelijk gaat. Met een simpele druk op de knop start de drone op en gaat vliegen op een vooraf ingestelde hoogte. De return-to-home knop laat de drone autonoom terug vliegen naar de startlocatie. Bevestig je smartphone of tablet in de remote controller om live mee te kijken door de camera van de drone. Ook zijn de vliegmodi van de DJI Phantom 4 Advanced via de DJI Go app eenvoudig te gebruiken. De remote controller is voorzien van een 6000 mAh oplaadbare accu.

Accu en vliegtijd

De DJI Phantom 4 Advanced komt standaard met een High Capacity Battery, maar werkt ook met de Intelligent Flight Battery van de DJI Phantom 4. De High Capacity Battery heeft een capaciteit van 5870 mAh waardoor de maximale vliegtijd maximaal 30 minuten bedraagt.

Conclusie

De DJI Phantom 4 Advaced is een goede en makkelijk te besturen quadcopter die in staat is om prachtige 4K opnames te maken. Het vliegen met de DJI Phantom 4 Advanced wordt vereenvoudigd dankzij handige automatische vliegmodi. Door de ontwijkinssensoren aan de voorzijde van de drone wordt de kans op een crash minimaal.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close