6.9
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.9(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom 2 Vision+

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Phantom 2 Vision+

DJI Phantom 2 Vision+ is een op afstandbestuurbare drone met HD camera. In tegenstelling tot zijn voorganger is de DJI Phantom 2 Vision+ uitgerust met een 3-assige gimbal die zorgt voor een nog stabielere beeldregistratie. De DJI Phantom 2 Vision+ is zeer eenvoudig te besturen en hiermee uitermate geschikt voor de beginnende piloot.

Kenmerken DJI Phantom 2 Vision+

• Multifunctionele quadcopter met HD camera
• Standaard uitgerust met 3-assen gimbal
• HD video-opname (1080p30 & 720p)
• Range Extender vergroot WiFi afstand tot 700m
• Laag voltage bescherming
• Camera bediening d.m.v. DJI VISION app
• Diverse camera kantelopties
• Diverse foto capture opties dji-phantom-2-vision-plus-quadcopter-drone

DJI Phantom 2 Vision+

DJI Phantom 2 Vision+ is de opvolger van de DJI Phantom 2 Vision en hiermee het meest recente model DJI quadcopter. Volgens fabrikant DJI is de DJI Phantom 2 Vision+ de bestvliegende drone ooit gemaakt door het Aziatische bedrijf. De DJI Phantom 2 Vision+ is standaard uitgerust met een 3-assige gimbal en high performance HD videocamera.

Lange vliegtijd

Dankzij de krachtige DJI 5200mAh LiPo accu heeft de DJI Phantom 2 Vision+ drone een vliegtijd van ongeveer 25 minuten. Het totale gewicht van de DJI Phantom 2 Vision+ (inclusief accu) bedraagt 1284 gram.

Vliegsnelheid

De maximale stijgsnelheid die de DJI Phantom 2 Vision+ kan bereiken bedraagt 6 m/s en de maximale daalsnelheid bedraagt 2 m/s. dji-phantom-2-vision-plus-vliegen

Stabiel zweven

De DJI Phantom 2 Vision+ drone is voorzien een geïntegreerd GPS automatische piloot-systeem. Door dit systeem is niet alleen stabieler zweven mogelijk, maar is zweven op een vaste positie mogelijk binnen 1 druk op de knop. Laatstgenoemde functies brengen je luchtopnames naar een nog hoger niveau.

Intelligent Orientation Control

Alle DJI drones beschikken over 'Intelligent Orientation Control' (IOC). Deze functie zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Het systeem gaat dus niet uit van de voorkant van het toestel, maar gaat uit van de voorkant van het apparaat vanuit het perspectief van de bestuurder. Dankzij de IOC-functie wordt de besturing van deze drone nog eenvoudiger wat resulteert in nog betere vliegprestaties.

Self Tightening propellers

DJI Phantom 2 Vision+ is uitgerust met 'Self Tightening propellers'. Deze unieke DJI propellers schroeven zichzelf vast tijdens de vlucht. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over loszittende propellers. Dankzij de speciaal ontworpen schroefdop zijn de DJI propellers eenvoudig zonder gereedschap te bevestigen.

5200mAh LiPo accu

De DJI Phantom 2 Vision+ drone is uitgerust met een high-performance 5200mAh LiPo accu. Dankzij deze 3S LiPo accu geniet de quadcopter van een vliegtijd tot 25 minuten. De intelligente DJI accu levert gegevens over de accu capaciteit, is voorzien van een overlaadbescherming en verstrekt onderhoudsherinneringen. Het vervangen van de accu is zeer eenvoudig; binnen enkele seconden ben je weer in de lucht!

Accu leeg?

De DJI Phantom 2 Vision+ drone is uitgerust met een laag voltage-beschermingssysteem. Het waarschuwingssysteem is verdeeld in 2 verschillende waarschuwingsniveau's. In het eerste niveau gaat de rode LED indicator branden om de piloot te waarschuwen over het lage niveau van de accu. Tijdens het tweede niveau zal de DJI Phantom 2 Vision+ drone automatisch landen. Dit beschermingssysteem voorkomt eventuele valschade aan de DJI Phantom 2 Vision+ drone. dji-phantom-2-vision-plus-remote-control-afstandsbediening

Afstandsbediening

De DJI Phantom 2 Vision drone+ wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening. De voeding van de afstandsbediening wordt geleverd door vier AA-batterijen. De communicatie tussen zender en ontvanger verloopt via een 5.8GHz ISM frequentie. De maximale afstand die de DJI Phantom 2 Vision+ drone verwijderd kan zijn van het basisstation bedraagt maar liefst 1.000 meter.

DJI VISION app

De DJI Phantom 2 Vision+ drone wordt standaard geleverd inclusief smartphone houder. Deze smartphone houder is eenvoudig te bevestigen op de afstandsbediening. Via de DJI VISION app heb je volledige controle over de camera. Op ieder gewenst moment kun je foto's en video's maken, maar ook de camera in iedere gewenste positie richten. De DJI VISION app is gratis te downloaden voor iOS (Apple) en Android smartphones.

Real Person View

Via de DJI VISION app kun je real-time je vlucht beleven op het scherm van je smartphone. De DJI VISION app geeft ook allerlei additionele data weer op het scherm, denk aan WiFi signaal sterkte, accu capaciteit, SD kaart status, vliegsnelheid en meer. dji-phantom-2-vision-plus-camera-gimbal

Camera

De Phantom 2 Vision+ is uitgerust met een high performance videocamera. De camera filmt in Full HD-video in 1080p 30 en 720p 60-kwaliteit voor clean slow motion. De Phantom 2 Vision+ camera schiet tevens 14 megapixel foto's.

MicroSD

De Phantom 2 Vision+ camera is voorzien van een microSD-slot. Alle beelden worden direct opgeslagen op een microSD kaart. De Phantom 2 Vision drone wordt standaard geleverd inclusief een microSD kaart van 4 GB.

Camera Tilt Control

Tijdens de vlucht kun je via de (eerder besproken) DJI VISION app de camera in iedere gewenste positie manoeuvreren

3-assen gimbal

De Phantom 2 Vision+ quadcopter is standaard uitgerust met een 3-assen gimbal. Deze hoge precisie gimbal zorgt ervoor dat de Phantom 2 Vision+ camera altijd in dezelfde positie blijft ongeacht de bewegingen van het toestel. Dankzij deze gimbal worden uw opnamen nog vloeiender en krijgen een nog professionelere indruk. dji-phantom-2-vision-plus-wifi

WiFi

De DJI VISION app verbindt uw smartphone en de DJI drone middels de standaard meegeleverde WiFi repeater. De WiFi verbinding tussen de Phantom 2 Vision+ drone en WiFi repeater reikt tot maximaal 700 meter.

Album Synchronisatie

Dankzij de WiFi verbinding kunt u eenvoudig foto's van de DJI Phantom 2 Vision+ sturen naar uw smartphone.

Sharing

Via de DJI VISION app is het zeer eenvoudig foto's en video's te delen via social media. Binnen 1 klik worden uw beelden direct gedeeld op online netwerken als Facebook, Twitter, Vimeo, YouTube, Picasa en Google+. dji-phantom-2-vision-plus-gps

GPS

Het geïntegreerde GPS automatische piloot-systeem maakt het mogelijk om op een vaste positie te blijven zweven, een hoogte slot en stabiele zweefervaring.

No Fly Zone

Om de veiligheid te verhogen is de DJI Phantom 2 Vision+ ook uitgerust met een No Fly Zone-feature. Dankzij deze functie ontwijkt de Phantom 2 Vision+ drone automatisch gebieden waarvoor luchtvaart-verboden gelden.

LED verlichting

Elke arm van de DJI Phantom 2 Vision+ is voorzien van rood of groen gekleurde LED-indicatoren. Deze geïntegreerde LED verlichting zorgt voor een betere oriëntatie tijdens vluchten in de avonduren.

Wat zit er in de doos?

• DJI Phantom 2 Vision+ quadcopter • HD camera (1080/p30 of 1080/60i) • 4 GB micro SD-kaart • WiFi Range Extender • Self Tightening propellers • Afstandsbediening • 4 x AA batterij voor afstandsbediening • Smartphone houder voor afstandsbediening • Accu • Acculader • Micro USB kabel • Quick Start Guide • Phantom Pilot Training Guide • Informatie over DJI Reward Club Program • Reserve onderdelen (dempers, schroeven, propellers)

Video's

Conclusie

Deze DJI Phantom 2 Vision+ is zonder twijfel één van de meest complete RTF quadcopters momenteel beschikbaar. De Phantom 2 Vision+ heeft alles in huis voor zowel de beginner als professional. Een uitstekende keuze voor luchtfotografen die 't echt goed willen aanpakken!

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close