6.8
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom 2 Vision

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Phantom 2 Vision

DJI Phantom 2 Vision is een quadcopter voor zowel de beginnende als professionele luchtfotograaf. De DJI Phantom 2 Vision is voorzien van een HD camera waardoor de opnames direct na aankoop kunnen beginnen. Ook is de DJI Phantom 2 Vision voorzien van smartphone-support zodat de piloot de vlucht in 'Real Person View' kan beleven.

Kenmerken DJI Phantom 2 Vision

• Multifunctionele camera quadcopter
• HD video-opname (1080/p30 of 1080/60i)
• Range Extender vergroot WiFi afstand tot 300m
• Anti-vibratie camera platform met enkele as stabilisatie
• Laag voltage bescherming
• Camera afstandsbediening d.m.v. DJI VISION app
• Virtual Radar vliegtuig locator op mobiel apparaat
• Diverse camera kantelopties
• Diverse foto capture opties

dji-phantom-2-vision-quadcopter

DJI Phantom 2 Vision

DJI Phantom 2 Vision is het visuele broertje van de Phantom 2. In tegenstelling tot zijn kale broertje wordt de DJI Phantom 2 Vision standaard geleverd inclusief high-performance HD camera. Deze Phantom 2 Vision camera registreert HD videobeelden in 1080p 30/60i-kwaliteit en neemt 14 megapixel foto's. De DJI VISION app geeft u toegang tot de real-time camerabeelden, bediening van de camera en talloze foto capture opties.

Lange vliegtijd

Dankzij de krachtige 5200mAh LiPo accu heeft de DJI Phantom 2 Vision drone een vliegtijd van ongeveer 25 minuten. Het totale gewicht van de DJI Phantom 2 Vision (inclusief accu) bedraagt 1180 gram.

Vliegsnelheid

De maximale stijgsnelheid die de DJI Phantom 2 Vision kan bereiken bedraagt 6 m/s en de maximale daalsnelheid bedraagt 2 m/s. dji-phantom-2-vision-vliegen

Stabiel zweven

de DJI Phantom 2 Vision drone is uitgerust met een geïntegreerd GPS automatische piloot-systeem. Dit systeem resulteert niet alleen in nog stabieler zweven, maar maakt ook zweven op een vaste positie mogelijk. Laatstgenoemde functies brengen uw luchtopnames naar een nog hoger niveau.

Intelligent Orientation Control

Alle DJI drones zijn uitgerust met een Intelligent Orientation Control-functie (IOC). Deze functie zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. Dankzij de IOC-functie wordt de besturing van deze drone nog eenvoudiger wat simpelweg resulteert in nog betere vliegprestaties.

Self Tightening propellers

DJI Phantom 2 Vision beschikt over 'Self Tightening propellers'. Deze unieke DJI propellers schroeven zichzelf vast tijdens de vlucht. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over loszittende propellers. Dankzij de speciaal ontworpen schroefdop zijn de DJI propellers eenvoudig zonder gereedschap te bevestigen. dji-phantom-2-vision-accu

Accu

De DJI Phantom 2 Vision quadcopter is uitgerust met een high performance 5200mAh Lithium Polymer accu. Dankzij deze 3S LiPo accu geniet de quadcopter van een vliegtijd tot 25 minuten. De intelligente DJI accu levert gegevens over de accu capaciteit, beschikt over overlaad bescherming en verstrekt onderhoudsherinneringen. Het vervangen van de accu is kinderspel van slechts enkele seconden.

Accu leeg?

De DJI Phantom 2 Vision drone is uitgerust met een laag voltage-beschermingssysteem. Dit systeem is onderverdeeld in 2 verschillende waarschuwingsniveau's. In het eerste niveau gaat de rode LED indicator branden om de piloot te informeren over een laag niveau van de accu. Tijdens het tweede niveau zal de DJI Phantom 2 Vision drone automatisch landen. Dit beschermingssysteem voorkomt eventuele valschade aan de DJI Phantom 2 Vision drone. dji-phantom-2-vision-remote-control-afstandsbediening

Afstandsbediening

De DJI Phantom 2 Vision drone wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening. De voeding van de afstandsbediening wordt geleverd door vier AA-batterijen. Let op_ deze 4 AA batterijen worden niet standaard geleverd in de DJI Phantom 2 Vision-kit. De communicatie tussen zender en ontvanger verloopt via een 5.8GHz ISM frequentie. De maximale afstand die de DJI Phantom 2 Vision drone verwijderd kan zijn van het basisstation bedraagt maar liefst 1.000 meter.

DJI VISION app

De DJI Phantom 2 Vision drone wordt standaard geleverd inclusief smartphone houder. Deze smartphone houder is eenvoudig te bevestigen op de afstandsbediening. Via de DJI VISION app hebt u volledige controle over de camera. Op ieder gewenst moment kun je foto's en video's maken, maar ook de camera in iedere gewenste positie richten. De DJI VISION app is gratis te downloaden voor iOS (Apple) en Android smartphones.

Real Person View

Via de DJI VISION app kunt u real-time uw vlucht beleven op het scherm van je smartphone. De DJI VISION app geeft ook allerlei additionele data weer op het scherm, denk aan WiFi signaal sterkte, accu capaciteit, SD kaart status, vliegsnelheid en meer. dji-phantom-2-vision-hd-camera

Camera

De Phantom 2 Vision is uitgerust met ??een zeer hoge kwaliteit fotocamera. De camera filmt in Full HD-video in 1080p 30/60i-kwaliteit en neemt 14 megapixel foto's.

MicroSD

Alle beelden worden direct opgeslagen op een microSD kaart. De Phantom 2 Vision drone wordt standaard geleverd inclusief een microSD kaart van 4GB.

Camera Tilt Control

Tijdens de vlucht kun je via de (eerder besproken) DJI VISION app de camera in iedere gewenste richting positioneren. dji-phantom-2-vision-wifi-verbinding

WiFi

De DJI VISION app verbindt uw smartphone en de DJI drone middels de standaard meegeleverde WiFi repeater. De WiFi verbinding tussen de drone en WiFi repeater reikt tot maximaal 300 meter.

Album Synchronisatie

Dankzij de WiFi verbinding kunt u eenvoudig foto's van de DJI Phantom 2 Vision sturen naar uw smartphone.

Sharing

Via de DJI VISION app is het zeer eenvoudig foto's en video's te delen via social media. Binnen 1 klik worden uw beelden direct gedeeld op online netwerken als Facebook, Twitter, Vimeo, YouTube, Picasa en Google+. dji-phantom-2-vision-gps

GPS

Het geïntegreerde GPS automatische piloot-systeem maakt het mogelijk om op een vaste positie te blijven zweven, een hoogte slot en stabiele zweefervaring.

No Fly Zone

Om de veiligheid te verhogen is de DJI Phantom 2 Vision ook uitgerust met een No Fly Zone-feature. Dankzij deze functie ontwijkt de Phantom 2 Vision drone gebieden waarvoor luchtvaart-verboden gelden.

LED verlichting

Elke arm van de DJI Phantom 2 Vision is voorzien van rood of groen gekleurde LED-indicatoren. Deze geïntegreerde LED verlichting zorgt voor een betere oriëntatie tijdens vluchten in de avonduren.

Wat zit er in de doos?

• DJI Phantom 2 Vision quadcopter
• HD camera (1080/p30 of 1080/60i)
• 4 GB micro SD-kaart
• WiFi Range Extender
• Self Tightening propellers
• Afstandsbediening
• Smartphone houder voor afstandsbediening
• Accu
• Acculader
• Micro USB kabel
• Quick Start Guide
• Phantom Pilot Training Guide
• Reserve onderdelen (dempers, schroeven, propellers)

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close