6.0
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom 1

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Phantom 1

DJI Phantom is het instapmodel drone van DJI. Dankzij de aantrekkelijke adviesprijs en de vele functies is deze drone uitermate geschikt voor beginnende piloten. De DJI Phantom is een RTF - Ready To Fly - quadcopter en wordt standaard geleverd zonder camera. Natuurlijk is de Phantom uit te breiden met een camera naar keuze.

Kenmerken DJI Phantom

• Aantrekkelijke en gestroomlijnd design
• 2 Flight Control modes
• Geleverd inclusief afstandsbediening
• Return to Home-functie
• Laag voltage bescherming
• Maximale vliegsnelheid 10 m/s
• High Intensity LED verlichting
• Volledig vliegklaar dji-phantom-1-quadcopter-drone

Algemeen

DJI Phantom - ook wel DJI Phantom 1 genoemd - is DJI's eerste quadcopter en het instapmodel voor de beginnende piloot van het bekende merk. DJI is één van de toonaangevende producenten van drones voor zowel recreatief als commercieel gebruik. De DJI Phantom is een drone in de categorie 'Quadcopters' aangezien de drone over 4 helikopters beschikt.

Read-to-Fly

De DJI Phantom drone heeft een gestroomlijnd design en is volledig vliegklaar bij aankoop. De hardware-montage en software-tuning zijn allemaal gedaan voorafgaand aan de levering. Voor gebruik dien je wel de meegeleverde propellors te bevestigen, de LiPo accu op te laden en 4 AA-batterijen in de afstandsbediening te plaatsen. dji-phantom-1-quadcopter-aircraft

Vliegen

DJI Phantom is uitgerust met een geïntegreerd Flight Dynamics systeem en Naza-M + GPS multi-rotor autopilot systeem. Het Naza-M autopilot systeem stelt een beginnende piloot in staat om eenvoudig indrukwekkende vliegprestaties te realiseren.

DJI Flight Control modi

De DJI Phantom drone beschikt over 2 verschillende Flight Control-modussen: GPS Attitude en Attitude Control Mode. Piloten kunnen eenvoudig schakelen tussen deze twee modi om een betere vluchtervaring te bereiken.

Intelligent Orientation Control

Ook is de DJI Phantom uitgerust met een Intelligent Orientation Control (IOC)-functie. Deze functie zorgt ervoor dat de drone tijdens besturing uitgaat van zijn positie ten opzichte van de bestuurder. De IOC-functie zorgt ervoor dat besturing nog eenvoudiger wordt.

Aircraft

De maximale horizontale vliegsnelheid die de DJI Phantom kan bereiken bedraagt 10 m/s en de maximale verticale snelheid bedraagt 6 m/s.

Accu

De DJI Phantom drone is standaard uitgerust met een 3S LiPo batterij met een capaciteit van 2200mAh. Deze oplaadbare accu weegt slechts 170 gram en het wisselen van de accu is zeer eenvoudig. Dankzij de 3S LiPo batterij heeft de DJI Phantom drone een vliegtijd van 10 tot 15 minuten.

Accu leeg?

De DJI Phantom drone is uitgerust met een laag voltage beschermingssysteem. Dit systeem beschikt over 2 verschillende waarschuwingsniveau's. In het eerste waarschuwingsniveau gaat de rode LED indicator branden om de piloot te waarschuwen. Het tweede waarschuwingsniveau zorgt ervoor dat de DJI Phantom drone automatisch zal landen om eventuele valschade aan de DJI Phantom te voorkomen. dji-phantom-1-quadcopter-remote-control-afstandsbediening

Afstandsbediening

De DJI Phantom drone wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA-batterijen. De communicatie tussen zender en ontvanger verloopt via 2.4GHz ISM frequentie. De maximale afstand die de drone verwijderd kan zijn van het basisstation bedraagt 1.000 meter.

Camera

De DJI Phantom drone wordt standaard geleverd zonder camera. De DJI Phantom is wel voorzien van een camera-montagebeugel waardoor een reguliere camera eenvoudig is te installeren. De camera-montagebeugel is tevens geschikt voor GoPro-camera's. Een GoPro-camera is een HD video-camera die vaak gebruikt wordt voor beeldregistratie tijdens action sports. dji-phantom-1-quadcopter-vliegen

LED verlichting

Elke arm van de DJI Phantom is voorzien van hoge intensiteit LED-indicatoren. Deze LED verlichting zorgt voor een betere oriëntatie tijdens vluchten in het donker en schemering.

Wat zit er in de doos?

• DJI Phantom Quadcopter • 2.4GHz ISM zender • 3S Lipo Accu (11,1V 2200mAh) • Acculader • 2 reserve rotorbladen • Camera-montagebeugel (GoPro support)

DJI Phantom Video's

Conclusie

Met de Phantom maakt DJI professionele luchtfotografie toegankelijk voor het grote publiek. De DJI Phantom is een professionele quadcopter die garant staat voor uren vol met vliegplezier.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close