9.3
MerkDJI
TypeHexacopter
Vliegtijd35 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling9.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Matrice 600

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Matrice 600

De DJI Matrice 600 is een drone voor de echte filmmakers. De zesarmige drone heeft een groot draagvermogen en is uitermate geschikt voor de filmwereld. De drone is namelijk geschikt om zware camerasystemen te dragen bevestigd in een gimbal.

Vliegen

Het vliegen met de DJI Matrice 600 wordt voor de piloten makkelijk gemaakt dankzij de DJI A3 Flightcontroller. Deze flightcontroller zorgt ervoor dat je over verschillende functies beschikt zoals; follow-me, point of interest en waypoints. Het grote gevaarte is voorzien van de standaard DJI Remote controller die ook geleverd wordt met onder andere de DJI Inspire 1 en de DJI Phantom 4.

Professioneel

De DJI Matrice 600 heeft 6 inklapbare armen en een intrekbaar landingsgestel. De drone weegt 9.1 kilogram en kan maximaal 6 kilogram gewicht dragen. De drone is krachtig genoeg om windsnelheden tot wel 30 kilometer per uur tegen te gaan. De drone is daarom uitermate geschikt om zware professionele camera's te dragen met behulp van een hoogwaardige gimbal zoals de DJI Zenmuse Z15.

Accu's en vliegtijd

De drone heeft een spanwijdte van 1,6 meter en haalt een maximale snelheid tot ongeveer 65 kilomter per uur. De drone is voorzien van 6 DJI TB47S accu's van ieder 4500 mAh. Door gebruik te maken van 6 kleine accu's in plaats van één grote is de DJI Matrice 600 nog compacter en eenvoudig mee te nemen. De 6 accu's zijn goed voor 35 minuten vliegtijd wanneer er geen accessoires aan de drone hangen. Bij een payload van 6 kg heeft de drone nog steeds een vliegtijd van 16 minuten.

Remote controller

De DJI Matrice 600 wordt aangestuurd door de DJI Remote Controller. Deze remote controller wordt gevoed door een 6000 mAh oplaadbare accu. Het bereik van de remote controller bedraagt 3500 meter. Dankzij de DJI Lightbride 2 is het mogelijk om de beelden van de drone direct in 1080p en met 60 fps te bekijken op je smartphone of tablet. Daarnaast is het voor producenten mogelijk om de beelden van de drone direct te koppelen aan een live uitzending. De beelden hiervoor zijn in maximaal 720p beschikbaar.

SDK

De DJI Matrice beschikt over een onboard Software Development Kit (SDK) en een mobiele SDK. De drone is hiermee uitgerust om te voorzien in de behoefte van het ontwikkelen van specifieke software voor drones. Deze behoefte komt voort uit de industriële sector waar drones voor verschillende applicaties dienen.

DJI Matrice 600

De DJI Matrice 600 is de perfecte drone voor professionele doeleinden zoals luchtfotografie. De drone is zeer krachtig en robuust en beschikt tevens over vele functies die het vliegen met de drone gemakkelijk maken. Hierdoor kan jij je energie steken in het maken van de perfecte video en hoef je minder moeite te doen om de drone in de lucht te houden. De drone is dankzij de inklapbare armen zeer compact en daardoor makkelijk mee te nemen naar verschillende locaties.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close