8.0
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd40 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Matrice 100

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over DJI Matrice 100

De DJI Matrice 100 is speciaal ontwikkeld voor de professionele markt. De ontwikkelaars-drone is geschikt voor vele toepassingen. De DJI Matrice 100 kan ingezet worden voor luchtfotografie, inspecties en alle andere toepassingen die je zou kunnen bedenken.

Vliegtijd

De DJI Matrice 100 heeft een lange vliegtijd van wel 40 minuten. Dit is vaak ook wel nodig wanneer de drone wordt gebruikt voor bijvoorbeeld search en rescue missies.

Remote Controller

De DJI Matrice 100 wordt geleverd met dezelfde Remote Controller als die van de DJI Inspire 1. Deze controller maakt het mogelijk om functies als return to home te activeren. De controller beschikt ook over een ingebowude oplaadbare accu. Ook is een smartphone of tablet aan de afstandsbediening te koppelen om zo direct mee te kijken met een camera.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close