6.0
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Flame Wheel 450 F450 ARF Kit

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 169,00 € 0.00 € 169.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 179,00 € 0.00 € 179.00Kopen

Informatie over DJI Flame Wheel 450 F450 ARF Kit

DJI Flame Wheel F450 ARF Kit bestaat uit het quadcopter frame inclusief 4 borstelloze motoren, 4 ESC regelaars en 6 self-tightening propellers. DJI's Flame Wheel serie biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor elke luchtfotograaf, FPV- of dronevlieger.

Vliegen

DJI Flame Wheel F450 ARF Kit is een Almost Ready to Fly kit, wat betekent dat je de drone niet meteen na ontvangst kunt gebruiken. Je dient alle onderdelen van de drone zelf in elkaar te zetten. Flame Wheel is de zelfbouw-lijn van DJI die bekend staat als de perfect basis voor iedere luchtfotograaf, FPV- of dronevlieger. Ieder Flame Wheel platform is volledig naar eigen wens uit te breiden.

Frame

Het Flame Wheel frame is gemaakt van hoogwaardige PA66+30GF kunststof met een robuuste constructie voor een hogere crashbestendigheid. Het frame van iedere Flame Wheel drone is geoptimaliseerd voor eenvoudige wegwerking van bedrading.

Motoren

DJI Flame Wheel F450 is uitgerust met 4 armen, elk geschikt voor bevestiging van de krachtige DJI motoren. De uiteindes van iedere motor zijn vanzelfsprekend versierd met 2-blade design propellers. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

Ieder Flame Wheel platform is geheel naar eigen wens uit te breiden met GPS-technologie.

Accu

DJI Flame Wheel F450 ARF Kit wordt geleverd exclusief LiPo accu. Je dient zelf een LiPo accu te kiezen die past bij het gebruik waarvoor je de F450 in wilt zetten.

Remote Controller

DJI Flame Wheel F450 ARF Kit wordt geleverd exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient.

Camera

DJI Flame Wheel F450 ARF Kit wordt geleverd zonder camera.

Gimbal

DJI Flame Wheel F450 ARF Kit wordt geleverd zonder gimbal.

FPV

DJI Flame Wheel F450 ARF Kit kan naar eigen wens worden uitgebreid met First Person View (FPV)-technologie.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close