5.8
MerkDenver
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Denver DCH-330

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 59,00 € 0.00 € 59.00Kopen
Bol.com7.5 € 78,00 € 0.00 € 78.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 68,00 € 0.00 € 68.00Kopen
Gadgethouse.nl7.0 € 79,95 € 0.00 € 79.95Kopen

Informatie over Denver DCH-330

De Denver DCH-330 is een ready-to-fly quadcopter waarmee je zowel indoor als outdoor kunt vliegen. De drone is voorzien van een camera en laat je daardoor mooie foto's maken vanuit de lucht. Dankzij de randen om de propellers hoef je niet bang te zijn dat je snel iets stuk maakt.

Denver DCH-330

Met de Denver DCH-330 drone vlieg je zeer gemakkelijk zowel binnen als buitenshuis. Dankzij de propeller beschermers hoef je niet bang te zijn dat de drone schade toe richt. De Denver DCH-330 is 25 cm breedt en weegt 1 kilogram. De drone is dus zeer compact en hierdoor neem je de Denver DCH-330 makkelijk overal mee naar toe om lekker te vliegen.

Vliegmodi

De Denver DCH-330 drone is makkelijk te besturen dankzij de meegeleverde remote controller. Door een simpele druk op de knop maakt de drone een looping of salto en lijkt het alsof je een professionele dronepiloot bent. De maximale bedieningsafstand van de drone is 30 meter.

Camera

Maak foto's of video's vanuit de lucht met de Denver DCH-330 drone. De drone is namelijk voorzien van een 2 megapixel camera waarmee je eenvoudig opnames maakt. De opgenomen foto's en video's worden opgeslagen op een microSD geheugenkaart. Deze microSD kaart wordt niet standaard bij de drone geleverd.

Remote controller

De Denver DCH-330 drone is te besturen via de meegeleverde remote controller. Deze remote controller laat de drone tot 30 meter van je vandaan vliegen. Daarnaast laat de remote controller je eenvoudig vette tricks uitvoeren door een simpele druk op de knop. De remote controller wordt gevoed door 4 AA batterijen.

Accu en vliegtijd

Dankzij de 500 mAh LiPo accu vlieg je zo'n 6 tot 9 minuten met de Denver DCH-330 drone. De accu is in ongeveer een uur weer volledig opgeladen. Wanneer je veel video's of foto's maakt gaat dit ten koste van de totale vliegtijd. Voor een langere vliegtijd wordt geadviseerd meerdere accu's aan te schaffen. Zo ben je snel weer in de lucht na een korte stop.

Conclusie

De Denver DCH-330 drone is een leuke ready-to-fly quadcopter voor beginners. De drone is eenvoudig te bedienen en geschikt voor zowel indoor als outdoor vliegplezier.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close