6.7
MerkJZE
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.7(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Crazy Flip LED Nano Drone

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Crazy Flip LED Nano Drone

De Crazy Flip LED Nano Drone is geschikt voor jong en oud en is gemaakt om zowel indoor als outdoor te vliegen. Buiten vliegen wordt sterk afgeraden wanneer er veel wind staat. De mini quadcopter wordt geleverd inclusief 2.4 Ghz Remote Controller in een plastic opbergcase.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen en een gewicht van slechts 13 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Kleuren

Crazy Flip LED Nano Drone is verkrijgbaar in 3 kleuren: Rood, Wit en Geel.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 kleine, maar krachtige motoren. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De piepkleine propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

De drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. In de 3D vliegmodus maak je eenvoudig doldwaze front-, back- en sideflips.

Vliegtijd

Crazy Flip LED Nano Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 140 mAh 3.7V LiPo accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 7 minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via elke USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Crazy Flip LED Nano Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door drie AA batterijen.

Camera

De drone is niet uitgerust met een camera.

Opbergcase

De drone wordt geleverd in een plastic opbergcase waarin de Remote Controller en drone stofvrij zijn op te bergen.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close