6.0
MerkCarrera RC
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Carrera RC Video Next Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 99,99 € 0.00 € 99.99Kopen

Informatie over Carrera RC Video Next Drone RTF

Carrera RC Video Next Drone is een Ready To Fly (RTF) quadcopter met FPV camera. De beelden van je vlucht kunnen live bekeken worden via je smartphone.

Vliegen

Het design in combinatie met de opvallende rode kleur geven de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone uitermate toegankelijk voor beginners.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Accu

Carrera RC Video Next Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF) versie Carrera RC Video Next Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening kan voorzien worden van smartphone mount zodat je je smartphone op je Remote Controller kunt vast maken. Via je mobiele apparaat kun je de vlucht in First Person View (FPV) meekijken.

Camera

De drone is uitgerust met een FPV camera. Via de camera kun je met behulp van je smartphone de beelden live meekijken.

Gimbal

De Carrera RC Video Next Drone is niet voorzien van een gimbal.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via je smartphone bekijk je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close