6.0
MerkCarrera RC
TypeQuadcopter
Vliegtijd7 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Carrera RC Drone 100% RTR

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 54,99 € 0.00 € 54.99Kopen

Informatie over Carrera RC Drone 100% RTR

Carrera RC Drone is een quadcopter met een indoor propellerbescherming. Met een volledig opgeladen accu heb je volgens de fabrikant zo'n 7 minuten vliegtijd.

Vliegen

De Carrera RC Drone heeft een groot frame van 330 x 330 mm. In combinatie met de indoor propellerbeschermers geeft dit de drone een stoere uitstraling. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 motoren. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Vliegtijd

De Carrera RC Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. - Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 7 minuten. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone in 60 minuten op te laden. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF) versie van de Carrera RC Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

De Carrera RC Drone heeft geen camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close