4.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling4.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Pico QX Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 44,99 € 0.00 € 44.99Kopen

Informatie over Blade Pico QX Drone RTF

De Blade Pico QX-quadcopter is de kleinste copter die Blade ooit heeft ontwikkeld en ook de voordelige instap in het avontuur. Met de ondersteuning en veiligheid van Blade's SAFE-technologie kunnen ook beginners in een mum van tijd deze mini-quad onder controle krijgen.

Vliegen

Blade Pico QX-quadcopter heeft een compact frame van 75 x 75 x 26 mm. Ondanks de geringe afmetingen en een gewicht van slechts 8 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze SAFE-stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring. Vergeet niet dat je in Nederland enkel vliegen is toegestaan tijdens daglicht.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem! Met een druk op de knop voert de mini quad indrukwekkende enkele of dubbele flips uit.

Accu

Blade Pico QX-quadcopter wordt geleverd inclusief een oplaadbare LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter tijdens het opladen i.v.m. mogelijk brandgevaar.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF) versie van de Blade Pico QX-quadcopter wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

Blade Pico QX-quadcopter is niet uitgerust met een camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close