5.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Nano QX Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 99,00 € 0.00 € 99.00Kopen

Informatie over Blade Nano QX Drone RTF

Blade Nano QX Drone is een Ready To Fly (RTF) quadcopter met SAFE technologie en flip- en roll-functies.

Aircraft

Blade Nano QX Drone heeft een compact frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het zwarte design in combinatie met de gele details geven de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginners en gevorderden.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen van 140 x 140 x 30 mm en een gewicht van slechts 18 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze SAFE-stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

De drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze zwart-gele acrobaat geen enkel probleem!

Accu

Blade Nano QX Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S LiPo-accu 3,7 V 150 mAh. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF)-versie van de Blade Nano QX Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 4 AA batterijen.

Camera

Deze RTF versie van de Blade Nano QX Drone is niet voorzien van een camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close