4.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling4.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Nano QX 3D Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 89,99 € 0.00 € 89.99Kopen
TopRC.nl7.0 € 119,00 € 0.00 € 119.00Kopen

Informatie over Blade Nano QX 3D Drone RTF

De Blade Nano QX 3D is helemaal in zijn element als het gaat om een goede dosis actie in high-speed-flips, hair-pin-turns en andere doldwaze acties.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen en een gewicht van slechts 27 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze SAFE-stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. De quadcopter beschikt over verschillende vliegmodussen, zoals Stabiliteitsmodus, EVO-modus en 3D Agility-modus.

Stunts

In de 3D Agility-modus heb je als piloot alle vrijheid. Alle beperkingen of stabiliteitsmodussen worden uitgeschakeld en het is tijd voor acrobatische stunts. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem!

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De 6mm Brushed motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Vliegtijd

Blade Nano QX 3D wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S LiPo 200 mAh accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 8 minuten. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF) editie wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 4 AA batterijen.

Camera

De drone heeft geen camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close