7.1
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.1(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Mach 25 FPV Racer BNF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 249,00 € 0.00 € 249.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 449,99 € 0.00 € 449.99Kopen

Informatie over Blade Mach 25 FPV Racer BNF

Blade Mach 25 FPV is een 250-sized race quadcopter en haalt snelheden tot 80 km/uur. Via de 25 mW Ultra Micro FPV-camera kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel van deze racequad.

Vliegen

Het gestroomlijnde design in combinatie met de metallic kleuren geven de drone een stoere uitstraling. Met de ingenieuze SAFE-technologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginnende dronepiloten die kennis willen maken met FPV racing. Vanwege het kleine frame met een doorsnede van 250 mm is de drone zeer wendbaar en zijn snelle manoeuvres geen probleem voor deze snelheidsduivel.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 CNC gefreesde armen, elk voorzien van een krachtige 2300Kv borstelloze motor. De motoren reageren snel op iedere opdracht en genereren kracht voor de 2-blade design propellers. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Accu

De Blade Mach 25 FPV wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3S 11.1V 1350mAh E-flite LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter tijdens het opladen.

Remote Controller

In tegenstelling tot de Ready To Fly (RTF) versie, wordt deze Bind-and-Fly (BNF) versie geleverd exclusief Remote Controller. Dit betekent dat de drone geleverd wordt zonder de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Je dient zelf dus een afstandsbediening te hebben waarmee je de drone kunt bedienen.

Camera

De drone is uitgerust met een 25 mW Ultra Micro FPV camera. De camera is uitgerust met een 25 mW videozender die de camerabeelden real-time verstuurd naar een ontvanger. Je kunt de camerabeelden opvangen op je monitor of videobril zodat je de vlucht op afstand live kunt bekijken.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close