6.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Inductrix Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 69,99 € 0.00 € 69.99Kopen
TopRC.nl7.0 € 74,99 € 0.00 € 74.99Kopen

Informatie over Blade Inductrix Drone RTF

Blade Inductrix Drone is een Ready To Fly (RTF) mini-quadcopter. Het systeem wordt geleverd inclusief vliegaccu, oplader en afstandsbediening.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen van 83 x 83 x 28 mm en een gewicht van slechts 19 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek.Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 krachtige motoren. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Vliegtijd

Blade Inductrix Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S LiPo 150 mAh accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 7 tot 9 minuten. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone in 20 minuten op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF) versie van Blade Inductrix Drone wordt geleverd inclusief 2.4 Ghz Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 4 AA batterijen.

Camera

De drone heeft geen camera.

Regelgeving

Ook al is de drone nog zo klein, wanneer je vliegt met het apparaat neem je deel in het luchtverkeer. Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close