6.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Glimpse RTF Drone RTF First Person View

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 149,00 € 0.00 € 149.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 174,95 € 0.00 € 174.95Kopen

Informatie over Blade Glimpse RTF Drone RTF First Person View

E-Flite Blade Glimpse FPV RTF is het ideale instapmodel om kennis te maken met FPV vliegen. Vanuit de lucht kun je via de camera de wereld van boven aanschouwen. De camera levert beelden die live via een 480p 5.8GHz WiFi downlink naar bijvoorbeeld een smartphone, monitor of videobril worden gestuurd.

Vliegen

E-Flite Blade Glimpse FPV RTF is een compacte drone met een gewicht van slechts 52 gram. Ondanks haar bescheiden voorkomen zit de drone vol met geavanceerde techniek. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de ingenieuze stabiliteitstechnologie is deze drone uitermate geschikt voor beginnende dronepiloten die kennis willen maken met het fenomeen FPV vliegen. De geïntegreerde SAFE-technologie maakt het voor beginners eenvoudig en veilig als nooit tevoren. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht en het uiteinde van iedere motor is versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Vliegtijd

E-Flite Blade Glimpse FPV RTF wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S 500mAh LiPo vliegaccu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 6 tot 8 minuten. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Blade Glimpse RTF Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

De drone is uitgerust met een 720p HD camera. De camera maakt foto's en registreert video in 720p HD kwaliteit. De camera is voor in het toestel gemonteerd. De camera verzendt tevens de beelden via een 480p 5.8GHz WiFi downlink naar bijvoorbeeld een smartphone, monitor of videobril. Opgenomen camerabeelden worden ook opgeslagen op een MicroSD-geheugenkaart en staan dus vliegensvlug op je computer.

FPV

De Blade Glimpse RTF Drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via een 5.8 Ghz FPV verbinding zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close