4.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling4.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade FPV Nano QX Drone RTF First Person View kit

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 469,00 € 0.00 € 469.00Kopen

Informatie over Blade FPV Nano QX Drone RTF First Person View kit

Blade FPV Nano QX Drone FPV is een Ready To Fly-quadcopter met FPV camera. De set wordt geleverd inclusief 2.4 Ghz Remote Controller en Fatshark V4 5.8 Ghz videobril. Via de videobril kun je real-time meekijken met de camera van de drone.

Vliegen

Het zwarte design in combinatie met de blauwe details geeft de Blade FPV Nano QX Drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone uitermate geschikt voor iedereen die kennis wil maken met FPV racing. Ondanks de geringe afmetingen en een gewicht van slechts 22 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en zijn snelle manoeuvres aan de orde van de dag. De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een propellerbeschermer. De quadcopter wodt geleverd inclusief 2-blade design propellers. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Accu

De set wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S 45C LiPo accu (150 mAh en 3.7V). De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Blade FPV Nano QX Drone FPV wordt geleverd inclusief/exclusief 2.4 GHz Spektrum Technology Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen.

Camera

De drone is uitgerust met een Spektrum FPV camera. Met behulp van de videobril kun je de beelden van de camera direct meekijken. De camera registreert video in 720p HD.

FPV

First Person View (FPV)-technologie staat centraal in deze set. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de zogenaamde bestuurdersstoel van de drone. Via de meegeleverde Fatshark videobril zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Fatshark Headset

Deze set wordt geleverd inclusief Fatshark Teleporter 5.8 Ghz Headset met head-tracking. Fatshark is de toonaangevende naam videobril gebruikt in FPV races over de hele wereld.

Regelgeving

Zorg dat je op de hoogte bent van de regelgeving in het land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, raadpleeg de regelgeving omtrent veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close