6.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Drone RTF

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Blade Drone RTF

Blade Drone RTF Cameravlucht is een Ready To Fly (RTF) quadcopter platform. De drone is voorzien van een 3-assige gimbal met HD camera waardoor professionele luchtfoto's een koud kunstje zijn voor deze krachtpatser.

Vliegen

Blade Drone RTF Cameravlucht heeft een frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. De heldere witte kleur geeft de drone een cleane uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de drone altijd goed zichtbaar is. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening in combinatie met de vele functies is deze drone geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De Blade Drone RTF is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Accu

De Blade Drone RTF quadcopter wordt geleverd inclusief een oplaadbare LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via het lichtnet. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF)-versie wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening is ook voorzien van een display waarmee de piloot real-time kan meekijken met de camera van de drone.

Camera

Maak eenvoudig zelf foto- of video-opnamen met deze drone vanuit de lucht. De drone is uitgerust met een HD camera. De camera maakt foto's en video opnames. Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MicroSD geheugenkaart en staan dus razendsnel op je computer.

Gimbal

De Blade Drone RTF drone is voorzien van een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor het maken van professionele luchtopnames.

FPV

De drone is uitgerust met FPV-technologie. Via First Person View (FPV) kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via het display op de afstandsbediening zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close