6.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd30 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(1 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Chroma ST10 4K RTR Drone RTF First Person View

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 1.299,00 € 0.00 € 1299.00Kopen

Informatie over Blade Chroma ST10 4K RTR Drone RTF First Person View

Blade Chroma ST10 4K RTR Drone FPV is een Ready To Fly (RTF) quadcopter systeem met vele mogelijkheden. Naast een haarscherpe design is de quadcopter uitgerust met de meest ingenieuze technieken voor prachtige luchtopnames. Deze drone verandert een beginner in een professionele luchtfotograaf.

Vliegen

Blade Chroma ST10 4K RTR Drone FPV heeft een frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het strakke design in combinatie met de witte kleur geven de drone een cleane uitstraling en de heldere kleur zorgt ervoor dat de drone altijd goed zichtbaar is. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de SAFE-Plus-technologie is deze drone uitermate geschikt voor beginnende dronepiloten.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Vliegtijd

De Blade Chroma ST10 4K RTR Drone FPV wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3S 5400 mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu tot wel 30 minuten. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via 220 Volt stekker-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Blade Chroma ST10 4K RTR Drone FPV wordt in het Ready To Fly (RTF) systeem geleverd inclusief 2.4 Ghz ST-10+ afstandsbediening met ingebouwd Android-display. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - afstandsbediening - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door een oplaadbare LiPo accu. Hierdoor hoef je nooit batterijen voor de afstandsbediening te kopen.

Camera

Maak eenvoudig zelf foto- of video-opnamen met deze drone vanuit de lucht. De drone is uitgerust met een HD camera. De camera maakt foto's in 16 megapixel en registreert video in 4K Ultra HD (4096 x 2160). Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op de bijgeleverde MicroSD-kaart en staan dus razendsnel op je computer.

Gimbal

De camera is gemonteerd aan het frame van de Blade Chroma ST10 4K RTR Drone FPV middels een 3-assige Brushless gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Dankzij de FPV verbinding kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via het ingebouwd Android-display op de Remote Controller zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de frequenties van de Remote Controller.

Follow Me

De Blade Chroma ST10 4K RTR Drone FPV beschikt ook over een Follow Me- en Watch Me-modus. In de Follow Me-modus is de drone in staat een bewegend object te volgen. In de Watch Me-modus is de camera in staat een bewegend object te volgen. Beide modussen brengen de mogelijkheden voor luchtfotografen letterlijk naar een hoger niveau.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close