6.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade 350 QX2

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Blade 350 QX2

Blade heeft het topmodel uit haar serie consumenten drones een upgrade gegeven. Het resultaat is de Blade 350 QX2. Dit laatste model uit de Blade serie lijkt ontzettend veel op haar voorganger, Blade 350 QX, maar is op een aantal punten weer aanzienlijk verbeterd voor een nog betere gebruikers- en vliegervaring.

Afmetingen

Lengte: 465 mm
Breedte: 465 mm
Hoogte: 138 mm

Gewicht

Gewicht: 760 gram blade-350-qx2-quadcopter-drone

Verkrijgbaar in 2 versies

De Blade 350 QX2 is verkrijgbaar in 2 verschillende versies: Ready-To-Fly (RTF) Alles wat je nodig hebt om meteen te kunnen vliegen: Volledig afgemonteerde quadcopter inclusief de Spektrum DX4 afstandsbediening (inclusief 4 AA batterijen). Bind-N-Fly (BNF) Deze volledig afgemonteerde quadcopter wordt geleverd zonder afstandsbediening zodat je een eigen 5+ kanaals DSM2 / DMSX transmitter kunt koppelen aan de quadcopter. blade-350-qx2-vliegen

Aircraft

Het model van de 350 QX2 is nagenoegen hetzelfde als haar voorganger: Blade 350 QX. Blade heeft enkele kleine wijzigingen doorgevoerd die resulteren in een nog stabielere vliegervaring. Het nieuwe model is tevens geoptimaliseerd om nog makkelijker extra accessoires te bevestigen aan de onderkant van de quadcopter. Het grootste verschil met haar voorganger is niet het model van de quadcopter, maar dit verschil komt tot uiting in de gekozen afstandsbediening en verbeterde accu.

Firmware 2.0

Naast de verbeterde hardware is de 350 QX2 ook uitgerust met vernieuwde software. Firmware 2.0 faciliteert een nieuwe flight mode configuratie evenals een verfijnde startprocedure en omvat GPS- en Kompas-foutdetectie. Modellen van de 350 QX vanaf 2014 waren ook al voorzien van Firmware 2.0.

SAFE technology

De Firmware 2.0 is ook uitgerust met Blade’s unieke SAFE Technology. SAFE is een afkorting van ‘Sensor Assisted Flight Envelope’ en is Blade's eigen vluchtsysteem. De intuïtieve technologie zorgt voor een stabiele en rustige vlucht, zelfs bij winderige omstandigheden. blade-350-qx2-safe-technology

Vluchtmodi

De Blade 350 QX2 beschikt over verschillende flight modi: Aerial Photography Mode In de AP Mode vliegt de 350 QX2 zo stabiel mogelijk om de meest vloeiende opnames te garanderen. Ook zal de quadcopter stil blijven hangen als de control sticks op de afstandsbediening worden losgelaten. Smart Mode In de Smart Mode voorkomt de SAFE Circle-technologie dat de 350 QX2 te dicht in de buurt van de piloot komt. Ook gaat de quadcopter uit van de positie van de piloot en niet van het toestel zelf; dus het toestel gaat naar rechts zoals jij het toestel ziet en niet naar rechts vanuit het oogpunt van het toestel. Stability Mode In de Stability Mode vliegt de 350 QX2 in een consistente horizontale vlucht en wanneer de piloot geen input geeft, blijft de quadcopter op een vaste positie zweven. Agility Mode De Agility Mode is ontworpen voor iedereen die op zoek naar een volledige vliegervaring vol acrobatiek. De SAFE technologie zorgt voor extra stabiliteit tijdens de uitvoer van acrobatische manoeuvres. De Agility Mode kan alleen worden geactiveerd met een DX6i (of hoger) transmitter. blade-350-qx2-spektrum-remote-control

Spektrum DX4 transmitter

Een groot verschil met haar voorganger is de afstandsbediening. Waar de Blade 350 QX RTF werkte met een DX5-transmitter, koos Blade dit keer voor een DX4-transmitter. Blade koos dit goedkopere model niet vanwege haar aantrekkelijke prijs, maar om het gebruiksgemak te verbeteren. De DX4-afstandsbediening beschikt niet over de extra schakelaars die voorheen alleen gebruikt werden om de quadcopter in en uit te schakelen. Met de gedachte "less is more" koos Blade voor de DX4 transmitter om het gebruiksgemak aanzienlijk te verbeteren. Via een simpele druk op de knop schakel je de 350 QX2 in en uit. Andere functies zoals 'Return to Home' zijn via de DX4-transmitter ook een stuk eenvoudiger aan te roepen in vergelijking tot haar voorganger. blade-350-qx2-eflite-battery-accu

Verbeterde accu

De Blade 350 QX2 beschikt ook over een verbeterde accu. Blade's nieuwste model quadcopter is uitgerust met een oplaadbare 3S 3000mAh LiPo accu. De 350 QX had een 3S 2200mAh LiPo accu, waardoor het nieuwe model met haar 3000mAh accu weer iets langer in de lucht blijft. De Blade 350 QX2 werkt zowel met de 3000mAh- als de 2200mAh-accu, dus eerder gekochte 2200mAh accu's kun je ook blijven gebruiken.

Acculader

Aangezien de 350 QX2 met een nieuwe 3000mAh accu wordt geleverd, is ook de EFLC3016 oplader nieuw in vergelijking met het eerdere 350 QX model.

Vliegtijd

Een volledige opgeladen 3000mAh LiPo accu in combinatie met de 350 QX2 staat garant voor meer dan 15 minuten vliegplezier. blade-350-qx2-gopro-camera

Camera

De Blade 350 QX2 wordt geleverd zonder camera, maar inclusief GoPro camera-mount. Je kunt dus iedere GoPro camera (versie 1, 2 en 3) eenvoudig bevestigen aan de 350 QX2 quadcopter. De anti-vibration camera mount wordt standaard geleverd bij de 350 QX2.

GPS

De GPS-sensoren geven de 350 QX2 de mogelijkheid om te blijven zweven op een vaste positie. Met name voor luchtfotografen biedt deze functie uitkomst. Het design van de 350 QX2 is geoptimaliseerd voor de GPS-sensoren zodat de quadcopter nog betere resultaten laat zien.

Return to Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de 350 QX2 automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg. Dankzij de vernieuwde DX4-transmitter is deze functie met de komst van het nieuwe model een stuk makkelijker te activeren. Via een simpele switch kan de quadcopter geïnstrueerd worden om zijn landing in te zetten. blade-350-qx2-rtf-quadcopter

Wat zit er in de doos?

Ready-To-Fly versie (BLH8000):
- Blade 350 QX2 quadcopter
- Spektrum DX4 afstandsbediening
- Oplaadbare 3S 3000mAh Li-Po accu
- Accu oplader
- Reserve set propellers
- Handleiding (Engels/Duits/Frans/Italiaans) Bind-N-Fly versie (BLH8080):
- Blade 350 QX2 quadcopter
- Oplaadbare 3S 3000mAh Li-Po accu
- Accu oplader
- Reserve set propellers
- Handleiding (Engels/Duits/Frans/Italiaans)

Blade 350 QX2 video

Conclusie

Met de 350 QX2 heeft Blade het topmodel uit haar serie wederom naar een hoger niveau getild. Met name de keuze voor de DX4 afstandsbediening doet ons deugd; het starten en uitschakelen de voorganger was inderdaad een beetje lastig door de hendel maar liefst 5 keer op en neer te halen. Ook de 3000mAh accu is een verbetering ten opzichte van de eerdere 2200mAh versie. Hierdoor heb jij weer een aantal minuten langer vliegplezier. De 350 QX2 doet zijn voorganger niet helemaal vergeten, maar het is wederom een stap in de goede richting van deze Amerikaanse fabrikant.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close