6.0
MerkE-flite
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade 200 QX

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 229,99 € 0.00 € 229.99Kopen

Informatie over Blade 200 QX

De Blade 200 QX quadcopter wordt ook wel het kleine broertje van de 350 QX genoemd. Deze compacte quadcopter is dankzij zijn compacte formaat zeer draagbaar en vanwege zijn scherpe prijs ook zeer aantrekkelijk voor beginnende drone-piloten. Dankzij zijn krachtige vermogen kun je met de quadcopter allerlei acrobatische manoeuvres uit te halen, dus ook leuk voor gevorderden.

Afmetingen

Lengte: 142 mm
Breedte: 142 mm
Hoogte: 90 mm

Gewicht

Gewicht: 193.5 gram

Bind-N-Fly

De Blade 200 QX quadcopter wordt geleverd als Bind-N-Fly-kit. Dit betekent "Koppelen-en-vliegen", met andere woorden: na het koppelen van je afstandsbediening kun je direct vliegen. Dit betekent dat de Blade 200 QX wordt geleverd zonder afstandsbediening zodat je een eigen DSM2 / DMSX 4+ transmitter kunt koppelen aan de quadcopter. Ook de camera zit niet standaard bij deze quadcopter, dus je kunt zelf kiezen of je de E-Flite EFC-721 camera er optioneel bij koopt. De quadcopter is volledig afgemonteerd; je hoeft enkel het landingsgestel en batterij te bevestigen. blade-200-qx-quadcopter-drone

Blade 200 QX

Deze zogenaamde 'Baby 350' werd door Blade aangekondigd tijdens de Spielwarenmesse in Nuremberg in januari eerder dit jaar. De Blade 200 QX vult het spreekwoordelijke gat op tussen de 180 QX en 350 QX. De 200 QX is het kleine broertje van de 350 QX, maar de grote broer van de 180 QX. Vanwege zijn scherpe prijs van omstreeks 230 euro is de Blade 200 QX zeer geschikt voor beginners, maar ook zeker een leuk speeltje voor gevorderden. Dankzij het krachtige vermogen van de quadcopter en zijn perfecte wendbaarheid zijn het aantal acrobatische manoeuvres oneindig. Met name de 3D Agility Flight Mode levert voor gevorderde piloten zeker nog het nodige vertier op.

SAFE technology

De Blade 200 QX quadcopter is uitgerust met gepatenteerde SAFE Technology. SAFE is een afkorting van 'Sensor Assisted Flight Envelope' en is een revolutionair elektronisch vluchtsysteem. De intuïtieve technologie zorgt voor een stabiele en rustige vlucht, zelfs bij winderige omstandigheden. blade-200-qx-quadcopter-flight-modi

3 vliegmodussen

De Blade 200 QX quadcopter kan vliegen in verschillende modussen: Stability Mode In deze modus wordt de gashendel alleen benut in de range van 51% tot 100%. Dit helpt te voorkomen dat een piloot per ongeluk tegen de grond vliegt bij het omschakelen tussen heen- en terugvlucht. In de Stability Mode geeft de LED verlichting een witte kleur. 3D Stagility Mode De 3D Stagility Mode modus heeft een zelfcontrolerende eigenschap zodra de control-sticks van de afstandsbediening worden losgelaten. Of je nu ondersteboven of rechtop vliegt, de 200 QX zal zich controleren zodat je een omgekeerde vlucht kunt leren. Bij het vliegen in deze modus wordt de gashendel alleen benut in de range van 0% tot 50%. Je kunt zien dat de 3D Stagility Mode modus is ingeschakeld als het LED lampje de paarse kleur geeft. 3D Agility Mode De 3D Agility modus is ontworpen voor ervaren piloten, iedereen die een omgekeerde vlucht in alle richtingen onder de knie heeft en gevorderde piloten die op zoek naar een volledige 3D vliegervaring zonder enige begrenzing. De 3D Agility modus is te herkennen aan de gele LED verlichting. blade-200-qx-quadcopter-motor-accu

Motoren

De Blade 200 QX wordt aangedreven door vier borstelloze motoren die een krachtig vermogen hebben voor aerobatics, precisie vluchten en zelfs zware ladingen. Dankzij deze agressieve kracht, is de 200 QX in staat met extra gewicht als wel met matige wind te vliegen.

Accu

De Blade 200 QX quadcopter wordt geleverd inclusief E-Flite 800mAh LiPo accu. Bij aankoop dien je de 2S LiPo accu eerst volledig op te laden voordat je het luchtruim kunt betreden. De accu is eenvoudig te verwisselen, waardoor meerdere accu's resulteren in langer vliegplezier. Een volledige opgeladen LiPo accu staat garant voor zo'n 10 tot 15 minuten vliegplezier.

Afstandsbediening

In de Bind-N-Fly-kit wordt de Blade 200 QX geleverd exclusief afstandsbediening. De quadcopter is eenvoudig te koppelen aan alle DSM2/DMSX-transmitters. blade-200-qx-quadcopter-camera

Camera

De Blade 200 QX is geschikt voor luchtopnames, maar wordt standaard zonder camera geleverd. De E-Flite EFC-721 camera is als accessoire te koop voor de 200 QX. Met de EFC-721 camerakun je HD video opnames maken in 720p kwaliteit en foto's maken van 1.3 megapixel. De camera kan verbonden worden met de meeste transmitters om zo op afstand de camera te kunnen bedienen. De E-Flite EFC-721 camera is verkrijgbaar voor ongeveer 50 euro.

Opslag

De optioneel bij te bestellen E-Flite EFC-721 camera is voorzien van een Micro SD-slot zodat je een Micro SD-kaart (2 tot 32 GB) kunt gebruiken om alle beelden op te slaan. Via de bijgeleverde USB kabel kun je de beelden direct naar je computer kopiëren. blade-200-qx-quadcopter-vliegen

LED verlichting

De Blade 200 QX is voorzien van geïntegreerde LED verlichting. De verlichting fungeert zowel als een indicatie systeem als een orientatie systeem. Door de LED verlichting weet je wat de voor- en achterkant van het toestel is en door de verlichting kun je ook in het donker het toestel waarnemen.

Wat zit er in de doos?

Bind-N-Fly:

• Blade 200 QX quadcopter
• Oplaadbare E-Flite 800mAh LiPo accu
• E-Flite Accu oplader
• Reserve set propellers
• Schroevendraaier
• Handleiding (Engels/Duits/Frans/Italiaans)

Conclusie

Door zijn compacte formaat is deze quadcopter uiterst draagbaar en ideaal om mee te nemen op vakantie. Ook is het een leuk speeltje als je acrobatische stunts wilt uithalen. Verkijk je niet op de goedkope prijs van 230 euro, want dit betreft de Bind-N-Fly versie die geleverd wordt exclusief afstandsbediening en camera. Wil je luchtopnames van professioneel niveau, dan moet je een quadcopter kiezen van een duurdere prijs.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close