6.6
MerkTraxxas
TypeQuadcopter
Vliegtijd20 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.6(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Aton

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Aton

De Traxxas Aton drone is een ready-to-fly race drone. De quadcopter is een echte snelheidsduivel, maar is ook zeker te gebruiken voor luchtfotografie.

Vliegen

Om met de Traxxas Aton drone te vliegen hoef je geen ervaren drone piloot te zijn. Bij de besturing van de quadcopter heb je keuze uit verschillende vliegmodi waardoor het moeilijkheidsgraad is in te stellen. Daarnaast beschikt de drone over een 'air-brake' functie. Met één druk op de knop blijft de drone horizontaal stil hangen op één vaste plek.

Vliegmodi

De Traxxas aton beschikt over drie verschillende vliegmodi. Film modus zorgt ervoor dat de drone rustig vliegt zodat jij je kan concentreren op het maken van een video. Sport modus geeft je iets meer vrijheid en laat de drone tot wel 80 km/h vliegen. In de Expert modus zijn alle begrenzingen opgeheven en heb je echt de volledige controle over de drone.

Camera

De Traxxas Aton drone wordt standaard zonder camera geleverd. Wel beschikt de Traxxas Aton Pro versie over een houder waarin een GoPro actiecamera bevestigd kan worden.

Accu en vliegtijd

De Traxxas Aton heeft een 3000mAh accu waarmee je maximaal 20 minuten vliegtijd haalt. Vlieg je met een GoPro camera aan de drone, dan wordt je vliegtijd beperkt tot maximaal 15 minuten. Door de speciale ID batterijtechnologie wordt de batterij twee keer zo snel opgeladen dan een normale batterij.

Remote controller

De Traxxas Aton drone wordt Ready to Fly geleverd wat betekend dat er ook een remote controller bij zit. Deze remote controller beschikt over verschillende handige knoppen zoals de return-to-home, air brake en een knop om flips mee uit te voeren.

Traxxas Flight Link app

De Traxxas Flight Link app biedt een aantal handige opties die het vliegen met de Aton drone nog makkelijker maken. Zo zie je realtime via GPS waar de drone zich bevindt en pas je gemakkelijk de vliegmodus aan. De Traxxas Aton drone beschikt over felle LED lampen waarvan de helderheid via de app in te stellen is.

Conclusie

De Traxxas Aton drone is een snelle drone waarmee je makkelijk stunts uit voert. Zowel voor beginnende als voor ervaren drone piloten is de Traxxas Aton een goede keuze. De Traxxas Aton drone is ook geschikt voor luchtfotografie, maar is toch meer gemaakt voor de snelle manoeuvres.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close