6.0
MerkAmewi
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Amewi Spyshadow X80 Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 54,99 € 0.00 € 54.99Kopen

Informatie over Amewi Spyshadow X80 Drone RTF

Amewi Spyshadow X80 Drone RTF met ingebouwde HD camera is uitgerust met het nieuwste 6-assige gyroscoop stabilisatiesysteem met verstelbare gyro gevoeligheid, dat een zeer stabiele vlucht (indoor en outdoor) mogelijk maakt. Door het geringe gewicht zijn 4-way flips en andere acrobatische stunts zeer makkelijk uit te voeren. Het model is volledig geassembleerd en is Ready To Fly: opstijgen, zweven en filmen maar. Met de ingebouwde LiPo accu is een vlucht van 7 - 10 minuten is mogelijk.

Vliegen

Het frame van de Amewi Spyshadow X80 Drone RTF drone betreft een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het zwarte design in combinatie met de oranje details geeft de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Ondanks een gewicht van slechts 38 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

Stunts

De drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een 4-way flip, roll of een 360 graden draai is voor de Spyshadow X80 geen enkel probleem!

Accu

Amewi Spyshadow X80 Drone RTF wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S 3,7V 350 mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 7 tot 10 minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via elke USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Amewi Spyshadow X80 Drone RTF wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 4 AA batterijen.

Camera

Maak eenvoudig zelf luchtopnamen dankzij de 720p HD camera. Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een SD-geheugenkaart en staan dus na je vlucht razendsnel op je computer.

Gimbal

De Amewi Spyshadow X80 Drone RTF is niet voorzien van een gimbal. Een gimbal is een ingenieus systeem dat ervoor zorgt dat de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij een gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames. De gimbal is ook te bedienen via de Remote Controller en/of via smartphone/tablet zodat opnames letterlijk naar een hoger niveau kunnen worden getild.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close