5.0
MerkAmewi
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Amewi Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 29,99 € 0.00 € 29.99Kopen

Informatie over Amewi Drone RTF

Amewi Drone RTF is een Ready To Fly mini quadcopter inclusief 2,4 GHz 4-kanaals afstandsbediening. De mini-drone beschikt ook over flip- en loopingfuncties.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen van 88 x 88 x 27 mm en een gewicht van slechts 19.6 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel. De landingsvoetjes bestaan uit flexibele kunststof en vangen harde stoten tijdens landing effectief op.

Vliegen

De drone is voorzien van LED lights. De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Stunts

De drone beschikt ook over een 2 skill-level modi. Voer een flip, roll of een 360 graden uit met een simpele druk op de knop.

Accu

De Amewi Drone RTF wordt geleverd inclusief een oplaadbare 150mAh LiPo accu (3.7V). Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 7 tot 10 minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via elke USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Amewi Drone RTF wordt geleverd inclusief/exclusief 2,4 GHz 4-kanaals Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de Remote Controller instructies door naar de drone.

Camera

De drone is niet uitgerust met een camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close