6.0
MerkAmewi
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Amewi Blaxter X40 Mini drone

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Amewi Blaxter X40 Mini drone

Amewi Blaxter X40 drone is een Ready To Fly (RTF) mini drone en wordt geleverd inclusief 2.4 Ghz Remote Controller.

Vliegen

Ondanks zijn kleine formaat en een gewicht van slechts 12,6 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Stunts

De drone kan ook acrobatische stunts uithalen. Zo is een 360 graden flip voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu

De Amewi Blaxter X40 mini drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare LiPo accu. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Amewi Blaxter X40 drone wordt geleverd inclusief/exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 2 AA batterijen.

Camera

De Amewi Blaxter X40 drone is niet voorzien van een camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close