7.3
MerkAlign
TypeHexacopter
Vliegtijd20 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Align M690L Hexacopter Super Combo

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Align M690L Hexacopter Super Combo

De Align M690L is een professionele hexacopter met een innovatief, gestroomlijnd en spatbestendige vorm. De drone beschikt over een stabiliteit controle systeem, heeft een sterk laadvermogen en lange vluchttijd. De Align M690L is de perfecte drone voor luchtopnames en is optisch naar eigen smaak aan te passen.

Kenmerken Align M690L

• Professionele hexacopter
• GPS sensor
• APS-M flight controller
• Opklapbaar landingsgestel
• 5200 mAh LiPo accu
• Tot 20 minuten vliegtijd align_m690l_vliegend_super_combo_drone_615

Align M690L

De Align M690L is van hoogwaardige kwaliteit en dat is ook te zien wanneer je de doos opent. De onderdelen zijn voor 90 procent geassembleerd en zitten per onderdeel gesorteerd. Het frame is gemaakt van hoogwaardig carbon materiaal wat ervoor zorgt dat de drone erg sterk maar ook licht is.

APS-M flight controller

De ASP-M flight controller voorziet de Align M690L van verschillende eigenschappen. Met de Align M690L vlieg je in handmatige modus of een modus waarin de drone zich op een bepaalde hoogte vast zet. De snelheid wordt gemeten door middel van GPS waarmee ook de return-to-home functie gebruikt wordt. flight_controller_aps-m_align_m690l_super_combo Door een firmware update kan ook besturing via GPS locaties toegevoegd worden. Koppel hiervoor de flight controller aan een computer met een USB kabel. De software is te downloaden op internet. Het is ook mogelijk om je iOS of Android apparaat te koppelen via Bluetooth. Hiermee kun je configuratie aanpassingen doen via je smartphone of tablet.

Aanpassen

De Align M690L is volledig aanpasbaar aan jou eigen voorkeur. De motor houders en propellers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook de afdekkap is aan te passen naar eigen smaak. Zo geef je de drone jou eigen persoonlijke tintje. align_m690l_drone_aanpassen_afdekkap

Gimbal

Align heeft zelf twee gimbals ontwikkeld die geschikt zijn voor onder meer de Align M690L. De Align G3-GH en de Align G3-5D 3 assige camera gimbals zijn professionele camera stabilisatie systemen die ontwikkeld zijn voor professionele camera’s.

Batterij/vliegtijd

De Align M690L wordt niet standard geleverd met een accu. Aan te raden is om een 6s-5200 mAh LiPo accu te gebruiken. Deze accu maakt 20 minuten vliegtijd met de Align M390L mogelijk. Wanneer je de drone volledig uitrust met de Panasonic GH4 camera en de Align G3 gimbal zal de vliegtijd ongeveer 8 minuten zijn. accu_drone_5200_mah_6s_align_m690l

Transmitter

De Align M690L is te bedienen met verschillende soorten transmitters. Sluit de ontvanger van je transmitter aan op de Align M690L en je kunt er direct mee vliegen.

In de doos:

• Align M690L Hexacopter
• APS-M flight controller
• Power Control Unit (PCU)
• GPS sensor & GPS status-LED
• 6x BL4213 brushless motor (370KV)
• 6x M480 40A snelheidsregelaars
• 6x 7,5” carbon propellers • Landingsgestel

Conclusie

De Align M690L hexacopter is een zeer professionele drone van hoge kwaliteit. De prijs van de drone is ongeveer tussen de 1300 en 1400 euro maar dan heb je een kale versie. De aanschaf van een transmitter, accu en mogelijk gimbal met camera is nog vereist. De carbon onderdelen zorgen voor een stevig en licht ontwerp en het uiterlijk van de Align M690L mag er zeker wezen.

Drone beelden

In deze video zijn drone beelden te zien die de Align M690L heeft gemaakt met de G3-GH gimbal en de Panasonic Lumix GH4.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close