6.3
MerkAEE
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor AEE Toruk AP10

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over AEE Toruk AP10

AEE Toruk AP10 is een Ready To Fly quadcopter met ingebouwde 1080p HD camera. De Ready To Fly-versie van deze quadcopter wordt geleverd inclusief Remote Controller.

AEE Toruk AP10

AEE Toruk AP10 heeft een compact frame ontworpen en getest voor urenlang vliegplezier. Het witte design in combinatie met de rode details geeft de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone uitermate geschikt voor de beginnende luchtfotograaf.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

AEE Toruk AP10 quadcopter is uitgerust met 4 krachtige motoren. Het uiteinde van iedere motor is versierd met een 2-blade design 10 inch formaat propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren. In optimale condities kan de quadcopter snelheden halen tot 75 km per uur.

GPS

De drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exact zijn positie bepalen en hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Accu en vliegtijd

AEE Toruk AP10 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 5300 mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 25 minuten.

Opladen

Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via 220 Volt netstroom. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF)-versie van de AEE Toruk AP10 drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. De maximale afstand dat de Remote Controller (zender) en de drone (ontvanger) van elkaar verwijderd kunnen zijn, bedraagt 500 meter.

Smartphone

Via de gratis app haal je meer uit je AEE Toruk AP10 drone. De app is beschikbaar voor alle Apple iOS apparaten, zoals iPhones en iPads. AEE Toruk AP10 beschikt ook over een app in de Google Play store voor Android apparaten zoals Android smartphones en Android tablets.

Camera

Maak eenvoudig zelf foto- of video-opnamen met deze drone vanuit de lucht. De drone is uitgerust met een HD camera met 120 graden groothoeklens. De camera maakt foto's van 16 megapixel kwaliteit en registreert video in 1080p op 30 fps, 960p op 48fps en 720p op 60fps.

Gimbal

AEE Toruk AP10 is niet voorzien van een gimbal, maar de camera is wel vanaf het scherm te bedienen. Via een stick op de Remote Controller kun je de camera van voren in een hoek van 90 graden naar beneden draaien.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via een WiFi-verbinding kun je de camerabeelden tijdens de vlucht van de drone bekijken op je smartphone. Via een optioneel verkrijgbare repeater kan het WiFi signaal aanzienlijk versterkt worden en de verbinding over een langere afstand functioneert.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close