6.0
MerkACME
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ACME zoopa Q165 RIOT Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 46,99 € 0.00 € 46.99Kopen

Informatie over ACME zoopa Q165 RIOT Drone RTF

ACME Zoopa Q165 RIOT Drone RTF is een drone met 2.4 Ghz afstandsbediening. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone uitermate geschikt voor beginners.

Vliegen

ACME Zoopa Q165 RIOT Drone RTF heeft een frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het zwarte design in combinatie met de kleuren wit en oranje geven de drone een stoere uitstraling. Ondanks het gewicht van slechts 35 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Dankzij de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

Stunts

De drone is ook een ware acrobaat. Via de 360 graden flip-functie is een flip geen enkel probleem.

Accu

De drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare LiPo accu (240 mAh/3.7V). Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 8 minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

ACME Zoopa Q165 RIOT Drone Ready To Fly uitvoering wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 6 stuks AA batterijen.

Camera

ACME Zoopa Q165 RIOT Drone heeft geen camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close