6.0
MerkACME
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ACME zoopa Q155 roonin Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 49,99 € 0.00 € 49.99Kopen

Informatie over ACME zoopa Q155 roonin Drone RTF

ACME Zoopa Q155 Roonin Drone RTF is een quadcopter geleverd met 2.4 Ghz Remote Controller. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginners.

Vliegen

De quadcopter beschikt over 3 verschillende vliegmodussen. Met de ingenieuze 6-assige Gyro-technologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Het robuuste frame van 135 x 145 x 25 mm staat garant voor een betrouwbare stabiliteit. De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Stunts

De drone beschikt ook over een 360 graden flip functie. Voor een doldwaze stunt draait deze drone zijn hand niet om!

Accu

ACME Zoopa Q155 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S 350 mAh LiPo accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 8 minuten. Via bijgeleverde USB kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 6 AA batterijen.

Camera

De ACME Zoopa Q155 Roonin Drone RTF is niet voorzien van een camera of gimbal.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close