6.0
MerkACME
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ACME zoopa Q zepto 55 Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 34,99 € 0.00 € 34.99Kopen

Informatie over ACME zoopa Q zepto 55 Drone RTF

ACME Zoopa Q Zepto 55 Drone RTF is een mini-drone met LED-verlichting en acrobatische 360 graden flip-functie.

Vliegen

Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze indoor drone geschikt voor beginners en gevorderden. Razendsnel of langzaam en bedachtzaam suist de Zepto door de woonkamer. Dankzij het kleine formaat is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

LED verlichting

Ondanks de geringe afmetingen en een gewicht van slechts 8 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Stunts

De drone kan ook doldwaze stunst uithalen. Via de 360 graden flip functie is een koprol geen enkel probleem voor deze acrobaat!

Accu

ACME Zoopa Q Zepto 55 Drone RTF wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S LiPo accu (100 mAh). De accu staat garant voor zo'n 9 minuten vliegplezier. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter in verband met mogelijk brandgevaar.

Remote Controller

De ACME Zoopa Q Zepto 55 Drone wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

ACME Zoopa Q Zepto 55 Drone RTF is niet uitgerust met een camera.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close