6.0
MerkACME
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ACME Zoopa Q 420 Cruiser Drone RTF Cameravlucht

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 94,49 € 0.00 € 94.49Kopen

Informatie over ACME Zoopa Q 420 Cruiser Drone RTF Cameravlucht

ACME Zoopa Q 420 Cruiser Drone RTF Cameravlucht is een scherpgeprijsde drone met 720p HD camera.

Vliegen

De ACME Zoopa Q 420 Cruiser Drone heeft een frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het zwarte design in combinatie met de oranje details geven de drone een stoere uitstraling. De drone is uitgerust met 4 onmisbare armen, elk voorzien van een krachtige motor die snel reageren op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van de vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

Stunts

De drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. Een 360 graden flip is met de 3D Auto-Flip-functie voor deze acrobaat geen enkel probleem!

Accu

ACME Zoopa Q 420 Cruiser Drone RTF wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S LiPo (600 mAh) accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 8 minuten. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via USB. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

ACME Zoopa Q 420 Cruiser Drone RTF wordt geleverd inclusief/exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 6 AA batterijen.

Camera

De drone is uitgerust met een FlyCamOne nano HD-camera. De camera maakt foto's en registreert video in 720p HD. Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MicroSD geheugenkaart (max 8 GB) en staan dus ook weer vliegensvlug op je computer om de beelden te bewerken of te delen.

Regels

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close