5.0
MerkACME
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ACME Zoopa Q 165 Drone RTF

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over ACME Zoopa Q 165 Drone RTF

De Zoopa Q165 Drone RTF quadcopter is een drone uitermate geschikt voor beginnende dronepiloten. Dankzij het grote frame en de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone voor jong en oud een goede keuze.

Vliegen

Het zwarte design van de Zoopa Q165 Drone RTF drone in combinatie met de oranje details geven de drone een stoere uitstraling. Ondanks het gewicht van slechts 40 gram, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Het geoptimaliseerde frame van 160 x 160 x 50 mm staat garant voor een enorme stabiliteit. De nieuwe Zoopa Q165 drone (RTF) is uitgerust met de nieuwste 6-assige Gyro 2.0 technologie, zeer nauwkeurige elektronica en een krachtige Lithium-Polymeer-accu.

Stunts

De drone beschikt ook over een 360 graden flip functie, dus ook doldwaze stunts is geen probleem voor deze deze acrobaat!

Accu

De Zoopa Q165 Drone RTF wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S LiPo accu 240 mAh. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Zoopa Q 165 drone wordt geleverd inclusief/exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 4 AA-batterijen.

Camera

De drone is niet uitgerust met een camera of gimbal.

Regelgeving

De plichten van een dronepiloot gaan verder dan alleen de vlucht. Ook voor en na de vlucht dien je zorg te dragen voor een veilig verloop. Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regels omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regelgeving ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones. Heb je vragen? Stel ze op ons forum.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close