6.0
MerkACME
TypeQuadcopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ACME Drone RTF Cameravlucht

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 179,00 € 0.00 € 179.00Kopen

Informatie over ACME Drone RTF Cameravlucht

ACME Drone RTF is een quadcopter met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het zwarte design in combinatie met de oranje/witte details geven de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is de drone geschikt voor beginners en gevorderden.

Vliegen

De quadcopter beschikt over verschillende vliegmodussen en is voorzien van GPS technologie. Dankzij Global Positioning System (GPS) technologie kan de drone zijn exacte locatie bepalen. Ondanks een gewicht van slechts 900 gram, zit de drone dus vol met geavanceerde techniek. Het grote frame staat garant voor een enorme stabiliteit en dankzij de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners helemaal een koud kunstje.

Accu

De quadcopter wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3S LiPo accu (2200mAh). Deze krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu volgens de fabrikant zo'n 15 minuten. Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat nooit een accu die wordt opgeladen onbeheerd achter.

Remote Controller

De ACME Drone RTF Cameravlucht wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close