6.0
MerkACME
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ACME Drone RTF

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 54,99 € 0.00 € 54.99Kopen

Informatie over ACME Drone RTF

ACME Drone RTF is een instapmodel drone voor urenlang vliegplezier. Het kleurrijke design in combinatie met de kleur geeft de drone een opvallende uitstraling.

Vliegen

Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone geschikt voor beginners en gevorderden. Alle flight-parameters zijn door de ontwikkelaars exact op elkaar afgestemd wat resulteert in een uiterst stabiele vlucht. De drone is uitgerust met 4 onmisbare armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik.

Accu

De drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1S LiPo 600 mAh accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 9 minuten. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat nooit een accu die wordt opgeladen onbeheerd achter.

Remote Controller

De ACME Drone RTF drone wordt geleverd inclusief/exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door 2 AA batterijen.

Camera

De drone is niet uitgerust met een camera of gimbal.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close