6.3
MerkX4
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor 6 Axis Gyro Nano Drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
MediaMarkt7.0 € 69,00 € 0.00 € 69.00Kopen

Informatie over 6 Axis Gyro Nano Drone

X4 6-Axis Gyro Nano Quadcopter is een Ready To Fly mini-quadcopter verkrijgbaar in diverse kleuren. De drone beschikt niet over een camera, hierdoor wordt de vliegtijd maximaal benut en haalt u zo'n 5 minuten vliegtijd uit de bijgeleverde 100 mAh accu.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingebouwde stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje. Dankzij het kleine frame is de drone zeer wendbaar en behoren snelle manoeuvres tot het takenpakket van deze snelheidsduivel.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een front-, back- of sideflip is voor deze kleine acrobaat geen enkel probleem!

Accu

X4 6-Axis Gyro Nano Quadcopter wordt geleverd inclusief een oplaadbare 100mAh 3.7 V LiPo accu. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 5 minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

X4 6-Axis Gyro Nano Quadcopter wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Camera

De drone is niet uitgerust met een camera.

Opbergkoffer

De X4 6-Axis Gyro Nano Quadcopter wordt geleverd inclusief aluminium opbergkoffer.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close