7.3
Merk3D Robotics
TypeOctocopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor 3D Robotics X8+

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over 3D Robotics X8+

De 3D Robotics X8+ drone is een krachtige octocopter die een hoog laadvermogen heeft. De 3DR X8+ is dankzij het hoge laadvermogen geschikt om verschillende apparaten aan de drone te bevestigen. Door de mogelijkheid om autonome vluchten uit te voeren is de 3DR X8+ ook geschikt om kleine goederen te bezorgen.

Kenmerken 3D Robotics X8+

• Professionele octocopter met hoog laadvermogen
• Sterk en duurzaam ontwerp
• Vlucht gegevens op de transmitter leesbaar
• Grond station met USB en Android adapter
• 4S 14.8V 10.000 mAh accu
• FlySky FS-TH9X transmitter
• Gewicht met batterij: 2,56 kg
• 15 minuten vliegtijd bij een volle accu 3dr_3drobotics_x8plus_x8_drone_sky_615

3D Robotics X8+

De X8+ van 3D robotics is een professionele octocopter die net als de IRIS+ over 3PV Follow me functie beschikt. De drone kan een gewicht van ruim 1 kg dragen maar dit gaat wel ten koste van de vliegtijd. Het hoge laadvermogen zorgt ervoor dat er professionele camera apparatuur aan de X8+ bevestigd kan worden.

3PV Follow Me

De 3DR X8+ heeft een ‘Volg Mij-functie waarmee je de X8+ autonoom kan laten vliegen. De drone volgt ieder Android-device met GPS of een smart horloge met GPS. Met de X8+ kun je prachtige actie shots maken door de Volg-Mij functie te gebruiken. Op het grond station kun je instellen of de drone om je heen moet vliegen, achter je aan moet vliegen of voor je uit moet vliegen.

Professionele lading

Het laadvermogen van de 3DR X8+ is 800 gram zonder dat dit ten koste gaat van de vliegtijd. Meer gewicht kan de drone wel aan maar hierdoor vliegt hij wel minder lang. De X8+ is door het hoge laadvermogen ideaal voor de professionele luchtfotograaf. De X8+ is uit te rusten met professioneel camera apparatuur en gimbals. 3dr_3drobotics_x8plus_x8_drone_615

Mapping

De 3DR X8+ is geschikt als mapping drone. Met de juiste camera kun je de X8+ autonoom via GPS locaties laten vliegen om vervolgens op de computer al het beeldmateriaal tot een 3D kaart te verwerken.

Batterij en vliegtijd

De batterij die standaard bij de 3DR X8+ wordt geleverd is een batterij met een capaciteit van 10.000 mAh. Hiermee blijft de X8+ zo’n 15 minuten in de lucht. De prijs voor een extra batterij is ongeveer 65 euro.

Transmitter

De 3DR X8+ wordt standaard geleverd met een FlySky transmitter. De FlySky FS-TH9X wordt gevoed door acht AA-batterijen. De vlucht gegevens zijn direct leesbaar op het display van de transmitter. De FlySky FS-TH9X weegt 690 gram en communiceert over een 433 MHZ frequentie. transmitter_flysky_fs-th9x_3d_robotics_3dr_accu_10000mah_14.8v

Ready To Fly

De 3D Robotics X8+ is ready to fly en kost zonder accessoires 1350 dollar (1088 euro). Voor deze prijs heb je nog geen gimbal of camera aan de drone zitten. Voor een gimbal en een GoPro camera ben je ongeveer 500 dollar kwijt. De totale prijs voor een complete drone om luchtopnames mee te maken is ongeveer 1850 dollar (1500 euro).

In de doos:

• Ready-to-Fly 3DR X8+
• Transmitter
• 8 propellers
• Batterij, lader en beschermings zakje voor de batterij
• Grond station (radio, USB en Android adapter)
• Propeller sleutel en micro-SD kaart adapter

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close